Input your search keywords and press Enter.

MSC VIRTUOSA ĆE NA LJETO 2021. PLOVITI UJEDINJENIM KRALJEVSTVOM

  • Najnoviji brod flote, MSC Virtuosa, debitirat će na krstarenjima Ujedinjenim Kraljevstvom
  • Gosti će se moći ukrcati u engleskom lukama Southampton i Liverpool te u Greenocku u Škotskoj
  • Zaštićeni izleti su dostupni za sve luke plus Isle of Portland duž engleske Jurske obale i Belfast – grad kulture u Sjevernoj Irskoj
  • Svi polasci, uključujući i mini krstarenja, dostupni su za cijepljene i necijepljene britanske goste svih dobnih skupina

MSC Cruises je danas najavio da će najnovija perjanica flote omogućiti britanskim gostima uživanje u sigurnim ljetnim plovidbama oko Ujedinjenog Kraljevstva. MSC Virtuosa će na prvo putovanje isploviti 20.05. iz Southamptona s početnim programom mini-krstarenja od 3 ili 4 noći, a zatim će od 12.06. započeti sa 7-noćnim krstarenjima s tri ukrcajne luke u Engleskoj i Škotskoj.

Sva krstarenja će biti dostupna samo za britanske turiste, bez obzira čekaju li još svoj termin za cijepljenje protiv COVID-19 ili su već cijepljeni. Svi gosti će biti testirani prije ukrcaja na brod, a gosti koji nisu primili cjepivo će morati imati i rezultat negativnog testa napravljenog do 72 sata prije ukrcaja. Ostale mjere prije ukrcaja i na brodu se jednako primjenjuju na goste i članove posade, u skladu s MSC-ovim vodećim zdravstveno-sigurnosnim protokolom u industriji.

Niz 4-noćnih mini-krstarenja iz Southamptona pruža idealnu priliku za kratki bijeg bilo za parove ili grupe prijatelja. Brod će posjetiti Isle of Portland u Dorsetu, dio Jurske obale, gdje će gosti imati priliku uživati u savršenom danu na plaži. Itinerer također uključuje dva dana plovidbe kako bi gosti istražili nevjerojatne sadržaje koje nudi brod MSC Virtuosa.

Gosti od 12.06. mogu uživati u 7-noćnim krstarenjima koja će uključivati obilazak Portlanda i Belfasta u Sjevernoj Irskoj uz više različitih ukrcajnih luka uključujući Liverpool i Greenock, blizu Glasgowa u Škotskoj.

Primopredaja broda MSC Virtuosa je održana u 2. mjesecu, a jedan je od najinovativnijih i ekološki najnaprednijih brodova. Budući da pripada generaciji brodova klase Meraviglia, karakterizira ga legendarna šetnica dužine 112 metara uz očaravajuće LED nebo koja je društveni centar broda.

Brod će na svojih 19 paluba ponuditi britanskim gostima svih dobnih skupina najbolje restorane, prvoklasnu zabavu, opuštajuće barove i lounge salone, razne butike, spa i fitness centar, vodeni park i klubove za djecu, od toddlera do tinejdžera.

Potpuno novi MSC Starship Club sigurno će privući brojne goste jer se u njemu nalazi prvi humanoidni robotski barmen na svijetu koji će osigurati futuristički i zabavni doživljaj.

Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa, rekao je: „Iznimno smo ponosni što možemo britanskim gostima svih dobnih skupina ponuditi ljetni odmor na našem najnovijem brodu – MSC Virtuosa i siguran sam da će se izvanredno provesti uz sve sadržaje koje ovaj inovativan brod nudi, a naravno i uživati u nizu zaštićenih izleta u Engleskoj, Škotskoj i Sjevernoj Irskoj.“

„Radujemo se danu kada će u UK biti ukinuta trenutno važeća ograničenja međunarodnih putovanja jer ćemo tada moći poželjeti ponovnu dobrodošlicu britanskim gostima na našim brodovima na Mediteranu i drugim dijelovima svijeta za koje znamo da vole posjetiti.“

MSC Cruises je nastavio s redovnom plovidbom u 8. mjesecu 2020.  godine po primitku odobrenja regulatornih tijela diljem Europe za zdravstveno-sigurnosni protokol koji je osmišljen za zaštitu zdravlja i dobrobiti MSC-ovih gostiju, posade i zajednica koje brodovi posjećuju.

Do danas je više od 55.000 gostiju uživalo u sigurnom i odgovornom odmoru na krstarenju koja uključuju i zaštićene izlete na obali.

Protokol je razvijen 2020. godine u partnerstvu s međunarodnim zdravstvenim stručnjacima uključujući i „COVID-19 Blue-Ribbon Expert Group“ MSC Cruisesa, te blisko surađujući s relevantnim nacionalnim i regionalnim tijelima s područja zdravstva, prijevoza i sigurnosti diljem Europe.

MSC Virtuosa je prethodno trebala ploviti itinererima sjeverom Europe s polaskom iz Njemačke gdje će ju zamijeniti MSC Seaview. Putničke agencije i gosti s rezervacijama će biti izravno obaviješteni o promjeni.

Darija Semiz
Marketing Dpt
MSC Krstarenja doo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.