Input your search keywords and press Enter.

MSC krstarenje za djecu i roditelje udruge Cvitić

MSC Cruises, iako globalna kompanija, uvijek nastoji pozitivno djelovati i u lokalnim zajednicama, pa su tako već dobro poznate akcije primjerice u siromašnim brazilskim favelama i Africi, a donacijama MSC-ovih gostiju tijekom dugogodišnjeg partnerstva prikupljeno je i 4 milijuna eura za UNICEF.

Vodstvo kompanije tako nije dvojilo oko pomoći u organizaciji krstarenja za djecu i roditelje članove korčulanske Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Cvitić“ iz Vele Luke. Inicijativu su pokrenuli sami zaposlenici MSC-a Neven Krivić (upravitelj stroja) te Darko Oreb (glavni vodoinstalater) uz čiju pomoć su djeca već imala priliku upoznati jedan od brodova MSC Cruisesa prošle godine.

Djeca i roditelji će sigurno uživati istražujući svih 13 paluba ovog 294 metra dugog broda na kojem se nalaze brojni sadržaji za obitelji te pet dječjih klubova podijeljenih po uzrastima, kao i u obilasku znamenitosti zanimljivih luka koje će MSC Poesia posjetiti u sklopu svog sezonskog itinerera. Osoblje broda ih već nestrpljivo očekuje na ukrcaju u Dubrovniku 13.11.2015. iz kojeg će isploviti dalje prema Veneciji, Bariju, Katakolonu, Izmiru i Istanbulu.

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama Cvitić osnovana je 2007. godine s ciljem održavanja suradnje s roditeljima djece s posebnim potrebama, stručnim osobama kao i institucijama, informiranja javnosti o problemima takve djece, organiziranja stručnih skupova i seminara kao i raznovrsnih programa za djecu s posebnim potrebama.

Darija Semiz, MSC krstarenja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *