Input your search keywords and press Enter.

MSC JE NASTAVILA S MEĐUNARODNOM PLOVIDBOM

MSC CRUISES JE PRVA KOMPANIJA ZA KRUŽNA PUTOVANJA KOJA JE NASTAVILA S MEĐUNARODNOM PLOVIDBOM IZ BARCELONE

 

  • Uplovljavanje broda MSC Grandiosa u Barcelonu ovog vikenda predstavlja prvo međunarodno krstarenje od 3. mjeseca 2020.
  • Barcelona će obogatiti itinerer broda MSC Grandiosa kao nova ukrcajna luka i nova destinacija koju gosti mogu posjetiti

 

Luka Barcelona je tijekom vikenda ponovno otvorena za međunarodna krstarenja kada je MSC Grandiosa postala prvim brodom na koji su se ukrcali gosti iz Španjolske kao i drugih zemalja Schengenskog područja.

Ovo 7-noćno krstarenje uključuje pristajanje u talijanske luke Genovu, Civitavecchiju, Napulj i Palermo uz Vallettu na Malti.

Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa, je rekao: „Barcelona je sastavni dio naših cjelogodišnjih itinerera na Mediteranu i izuzetno je zadovoljstvo vidjeti ju ponovno otvorenu za naše goste iz Španjolske i ostalih europskih zemalja. To je izuzetno dobrodošao dodatak rastućem broju luka koje se ponovno otvaraju nakon duge pauze. Kao prva kompanija za kružna putovanja koja nudi međunarodna krstarenja iz Španjolske, sigurni smo da će španjolski gosti uživati u pogodnosti ukrcaja u Barceloni subotom na popularnom mediteranskom itinereru broda MSC Grandiosa.“

Luka Barcelona je od strateške važnosti za poziciju MSC Cruisesa kao tržišnog lidera u Europi, a početkom ovog mjeseca kompanija je dobila službeno odobrenje za rad i upravljanje ekskluzivnim terminalom za kružna putovanja od 11.670 m2 koji bi trebao biti otvoren 2024. godine.

MSC Cruises je surađivao sa španjolskim vlastima, središnjim i lokalnim, uključujući Ministarstvo zdravstva (Ministerio de Sanidad) i Puertos del Estado kako bi osigurao da uvedene zdravstvene i sigurnosne mjere ispunjavaju i premašuju sve lokalne i nacionalne propise što uključuje testiranje svih gostiju koji se iskrcavaju u Barceloni kako bi se udovoljilo zahtjevu za obavljenim antigen testom unutar 48 sati od iskrcaja na kraju krstarenja. MSC Cruises je osmislio vodeći zdravstveno-sigurnosni protokol u industriji koji je prvi put primijenjen u 8. mjesecu 2020. kada je MSC Grandiosa ponovno zaplovila Mediteranom, a otad je kompanija sigurno ugostila na desetke tisuća gostiju.

Itinerer broda MSC Grandiosa će krajem 7. mjeseca biti obogaćen još jednom važnom španjolskom lukom, Valencijom, s ukrcajem svakog petka. Brod će zatim posjetiti Barcelonu, a potom nastaviti prema talijanskim lukama: Genovi, La Speziji, Pisi te Civitavecchiji za posjet Rimu.

MSC Grandiosa je jedan od tehnološki najnaprednijih brodova u floti MSC Cruisesa opremljen suvremenim sustavom selektivne katalitičke redukcije i naprednim sustavom za pročišćavanje otpadnih voda. MSC Grandiosa je prošle godine dobila klasnu oznaku „biosafe ship“ koju joj je dodijelilo klasifikacijsko društvo RINA.

Tijekom narednih tjedana otvorit će se još više luka diljem Europe, a ponovno pokretanje operacija MSC Cruisesa nastavlja se prema planiranom uz ponudu šest različitih brodova i itinerera na Mediteranu i sjeveru Europe tijekom ovogodišnje ljetne sezone.

MSC Seaview će 03.07. započeti sa 7-noćnim krstarenjima Baltičkim morem iz Kiela do Švedske i Estonije, a MSC Seaside će 04.07. obilježiti ponovno otvaranje Marseillea u Francuskoj za kružna putovanja.

MSC Magnifica je prošlog tjedna ponovno zaplovila istočnim Mediteranom gdje se pridružila brodovima MSC Splendida i MSC Orchestra. MSC Virtuosa od 20.05. plovi Ujedinjenim Kraljevstvom s rezervacijama otvorenim samo za britanske goste.

MSC Meraviglia će od 02.08. nastaviti s karipskim krstarenjima iz Miamija, a u istoj regiji će joj se 18.09. pridružiti MSC Divina s polaskom iz Port Canaverala blizu Orlanda na Floridi.

U 8. mjesecu floti će se pridružiti MSC Seashore koji će zaploviti zapadnim Mediteranom prije prelaska u Miami u 11. mjesecu gdje će provesti zimsku sezonu krstareći Karibima.

kruzer

Darija Semiz
Marketing Dpt
MSC Krstarenja doo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)