Input your search keywords and press Enter.

MSC Cruises, najveća kompanija za kružna putovanja u privatnom vlasništvu, danas je najavio da će, počevši od prosinca 2015., Havana biti nova matična luka broda MSC Opera u sezoni zima 2015-16 koji će tako obogatiti MSC-ovu ponudu s 16 novih karipskih krstarenja.

MSC Cruises putnicima omogućava jedinstvenu priliku da se ukrcaju na potpuno preuređeni brod MSC Opera, u sklopu kompanijinog renesansnog programa* vrijednog 200 milijuna eura, i krstare Jamajkom, Kajmanskim otočjem i Meksikom uz dvodnevni boravak u kubanskom glavnom gradu.

„Spoj atraktivnosti Kube kao destinacije prepune kulturoloških znamenitosti i osobitost doživljaja samog MSC krstarenja stvorio je snažnu potražnju za novim proizvodom“, poručio je izvršni direktor MSC Cruises-a Gianni Onorato, stoga će prodaja ovih krstarenja započeti već 09.07.2015.

Na prvo krstarenje iz Havane putnici će moći krenuti 22.12.2015., dok će MSC Opera 12.04.2016. napustiti Kubu te se vratiti u Europu, točnije Warnemünde (Njemačka). Prethodno predviđen zimski itinerer broda MSC Opera prema Kanarskom otočju, Madeiri i Maroku je otkazan.

* Renesansni program broda MSC Opera

Kao dio 5,1 milijardu eura vrijednog investicijskog plana najavljenog u 2014. godini, MSC Cruises rezervirao je 200 milijuna eura za potpunu obnovu i modernizaciju četiri postojeća broda u sklopu programa nazvanog „renesansni program“: MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Lirica i MSC Opera koja je trenutno na suhom vezu te se njen povratak očekuje početkom srpnja 2015.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)