Input your search keywords and press Enter.

MSC Cruises-ovo 2021 World Cruise krstarenje: Potpuno novi itinerer za putovanje otkrića

MSC Cruises, najveća kompanija za kružna putovanja u privatnom vlasništvu i lider na tržištima Europe, Južne Amerike, Južne Afrike i Zaljeva, danas je najavio otvaranje prodaje za toliko očekivano 2021 World Cruise krstarenje.

Ovaj jedinstveni doživljaj, koji je nastao po uzoru na gotovo rasprodana 2019 i 2020 MSC World krstarenja, ovaj put će ponuditi brod MSC Poesia s polaskom 05.01.2021. godine. Potpuno novi itinerer oko svijeta u trajanju od 119 dana više je usredotočen na jedinstvene azijske destinacije, a čitavo 2021 World Cruise krstarenje osmišljeno je kako bi gosti mogli otkriti neke od najinspirativnijih destinacija regije i još mnogo više.

Potpuno novi itinerer za 2021 World Cruise krstarenje s još bogatijim azijskim segmentom

Na ovo 119-dnevno putovanje moguće se ukrcati u Genovi, Civitavecchiji, Marseilleu ili Barceloni, a goste doslovno vodi na putovanje oko svijeta. Ploveći prema zapadu, u prvom segmentu putovanja prelazi se Atlantik do Kariba, a zatim se nakon prolaska kroz Panamski kanal plovi zapadnom obalom kontinenta (Kostarika, Nikaragva, Gvatemala i Meksiko) do San Francisca. Drugi segment uključuje fotogeničan Maui, a zatim slijede Havaji, Samoa, Fidži, Auckland na Novom Zelandu, Sydney, australijski Golden Coast zajedno s Cairnsom i nevjerojatni Veliki koraljni greben, Papua Nova Gvineja i Filipini. Brod stiže u Japan tijekom najljepše sezone: u vrijeme cvata cvijeta trešnje.

Nakon posjete gradovima Kyoto, Tokio i Šangaj u Kini, treći segment nastavlja do Hong Konga, Vijetnama, Singapura i Malezije kako bi gosti imali priliku istražiti i ovaj dio azijskog kontinenta. Konačno, brod prelazi Indijski ocean do Šri Lanke i Dubaija gdje gosti mogu upoznati Oman i Jordan (Petra), a zatim se prolazeći kroz Sueski kanal brod vraća natrag u Mediteran.

Na našem predivnom brodu MSC Poesia, MSC-ovoj „pjesmi o ljepoti mora“, gosti će uživati u svijetu udobnosti koji je osmišljen kako bi iznenadio i oduševio. Ovdje ima toliko toga za uživanje: od spektakularnog vodopada u predvorju do Zen Garden-a, autentičnog japanskog sushi bara i raskošnog MSC Aurea Spa centra s parnom sobom, saunom i masažama koje će razmaziti dušu i tijelo – ovo je savršeno mjesto za odmor. Za one koji vole aktivan odmor tu su tereni za košarku i tenis, shuffleboard, moderna teretana i mini golf. Od ostalih značajki broda MSC Poesia spomenut ćemo još 3 bazena, 4 hidromasažna bazena i ogroman kino ekran uz bazen.

Prodaja MSC 2021 World Cruise krstarenja će prvo biti omogućena samo članovima MSC Voyagers Cluba, dok će svi ostali gosti imati tu priliku od 10.01.2019. Cijena krstarenja kreće već od 12.419 €, a u cijenu je uključeno 15 izleta te paket pića za vrijeme obroka.

Darija Semiz
Marketing Dpt

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)