Input your search keywords and press Enter.

Moj prvi milijun: Najnoviji hrvatski milijunaš je iz Dubrovnika

Svoju igru „Moj prvi milijun“ najnoviji hrvatski milijunaš iz Dubrovnika odigrao je putem interneta. Odigrao je više brojčanih lutrija, a zadnja je bila najsretnija. Dobra je strana igranja na internetu činjenica da se ne može desiti, kao što se dogodilo dobitniku novogodišnje lutrije u Turskoj, da naši dobitnici propuste podići svoj dobitak. Naime, mali dobitci odmah sjedaju na HL račun, a za velike, kao što je ovaj, šaljemo čestitku i obavijest o osvojenom iznosu.

Tako je bilo i sada, dobitniku smo poslali obavijest, a kako nekoliko dana nije otvarao poštu, bili smo nestrpljivi pa smo ga nazvali da mu čestitamo i javimo sretnu vijest o dobitku. Digao je slušalicu upravo u trenutku kad je u nevjerici gledao našu obavijest da je osvojio glavni dobitak. Ispričao nam je kako do sada nije osvajao „ništa posebno“: „Upravo čitam obavijest i teško mi je povjerovati u to da sam osvojio glavni dobitak. I da, ovo je doista moj prvi milijun.“ te nastavo: „Ovaj dobitak je desetogodišnja plaća, morao bih deset godina raditi za taj iznos.“ Osim što će veliki dio uložiti u svoje obrazovanje, ne zna na što će potrošiti ostatak novca, nije baš planirao ovakav dobitak, sada je previše zbunjen i uzbuđen.

Brojčana lutrija „Moj prvi milijun“ iznjedrila je 600 dobitnika po 1.000 kuna, a neki još nisu podignuli dobitke pa molimo sve koji su odigrali da provjere svoje potvrde, možda je baš njihova dobitna. Čestitamo našem sretnom dobitniku na njegovom prvom milijunu, a svima drugima želimo više sreće u novoj 2020. godini.

 

Vaša Hrvatska Lutrija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *