Input your search keywords and press Enter.

Besplatne prezentacije IntegralEdu savjetodavne agencijeo mogućnostima obrazovanja i usavršavanja u inozemstvu, o preddiplomskim i diplomskim studijima u inozemstvu, jezičnim tečajevima u inozemstvu i privatnim srednjim školama, održale su se 3. travnja u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

 

IntegralEdu, ima više od 25 godina iskustva u ovom poslu, a već pet godina rade i u Hrvatskoj, tako što pružaju besplatnu pomoć pri upisu do pet studija na njihovim partnerskim sveučilištima. Ono što nude su: testovi profesionalne orijentacije, studij u inozemstvu, ljetni jezični kampovi, work&travel program, IELTS pripremni tečajevi.

 

IntegralEdu surađuje sa sveučilištima u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Danskoj, Švedskoj, Švicarskoj, Italiji i Španjolskoj. Potrebni dokumenti za prijavu na neka od sveučilišta su osobna iskaznica ili putovnica, motivacijsko pismo, svjedodžbe iz srednje škole ili prijepis ocjena spreddiplomskog studija, preporuka profesora, životopis, certifikat znanja jezika.

Stručni tim iz agencije IntegralEdu zatim dava smjernice za potrebnu dokumentaciju, prati prijave rokova, komunicira sa sveučilištima, pregledava motivacijsko pismo i dokumentaciju te vrši orijentaciju prije odlaska.

 

Ovom prilikom predstavnik QA Higher Educationa Lars Kascha predstavio je studijske programe vodećih britanskih sveučilišta: Southampton Solent University, Roehampton University, Middlesex University, Ulster University i Northumbria University na kojima se može studirati više od različitih studijskih smjerova.

 

Od ulaska Hrvatske u Europsku uniju 2013. godine, svijet studiranja na engleskom jeziku u zemljama Europske unije, hrvatskim je učenicima i studentima puno bliži, a prilika je sve više.

Autor fotografija: Vedran Levi

 

 

 

Dubrovačke knjižnice Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *