Input your search keywords and press Enter.

U prilogu Vam šaljem par fotografija da vidite kako izgleda Lopudska riva (obala Iva Kuljevan) na kojoj su još uvijek postavljeni stolovi a za njima i poneki turist ili mještanin. Tu je i poneki gost koji je upravo stigao iz Dubrovnika turističkom brodicom.

E sad nastaje nevera. Brod sa šljunkom trubi turističkoj brodici da mu se skloni i to tako agresivno da nema razmišljanja da li se skloniti ili ne. U isto vrijeme stiže utovarivač, demper i na kraju i viljuškar koji trebaju izvršiti istovar i prevoz dovedenog materijala. Posebno treba napomenuti da ovi strojevi teški i po desetak i više tona ne smiju prometovati obalom I.Kuljevana jer je dozvoljena tonaža 3 tone.

Ja kao vlasnik 2 apartmana od kojih uz skromnu mirovinu živimo moja žena i ja više sam nego ogorčen na organe vlasti od općine, županije i države koji dozvoljavaju ovakvo ponašanje u sezoni i time meni i mojim sumještanima dižu ovu sitnu koricu kruha koju svi grizemo ove godine. Zato svi prozvani od gradonačelnika, župana, ministra turizma i premjera SRAMITE SE !!!!! Činjenica da ima u Dubrovniku građevinska firma koja može činiti što hoće pa možda i više, ubija u nama i zadnju nadu u demokratsku Hrvatsku.Gospodo svoj skromni čin zarađen u obrani domovine stavljam Vam na raspolaganje. Ni ja ni mnogi dragi moji suborci nisu se za ovo borili.

Na kraju da napomenem snagu ove građevinske tvrtke o čemu sam već pisao i obavijestio sve nadležne od ministarstva nadole. Dvije srednjovjekovne kapelice (čiju je zaštitu zatražilo društvo Dubrovačkih arhitekata) gdje su iskopane i grobnice sa kostima srušene su od iste firme i nitko nikome ništa.

Ne znam kako bih završio ovaj dopis kad isti koji dozvoljavaju rušenje naših bogomolja u isto vrijeme se prse na ustoličenju biskupa.

Jako lijepo dabogda ne potrajalo.

Ivo Mihajlović

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)