Input your search keywords and press Enter.

Missice se slikavale u gradu

Finalistice Miss Universe Hrvatske u kupaćima kostimima u Dubrovniku snimaju razglednice
I dok se temperatura u Hrvatskoj spustila gotovo do ništice finalistice najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, prkose hladnoći pozirajući u kupaćim kostimima.
U novootvorenom hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera zajednos su odradile prvo službeno fotografiranje u kupaćim kostimima Pletix pred kamerom fotografa Sama Mervara. Da bi zaista zablistale pred kamerama pobrinuli su se make-up artisti Estee Lauder te stilisti New moment hair & makeup design iz Dubrovnika koji su za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Schwarzkopf Professional proizvode. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno prati kamera Borisa Šepera, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri koja će se održati 21. travnja 2018. u Zagrebu u Studiju Anton Marti uz izravni prijenos na HTV-u.
Za titulu najljepše natjecati će se 19 finalistica koje su svoje pripreme za veliko finale počele u Zagrebu gdje su snimile promotivne razglednice po gradu, napravile fitting dnevnog looka koji će nositi na izboru u KiK Textillien, fitting večernjih haljina Sherri Hill i cipela Baldinini, dok im je dom bio luksuzni hotel Esplanade , a tek potom su otputovale u Dubrovnik.
Djevojkama se na pripremama pridružila i Shanaelle Petty, Miss Universe Hrvatske 2017., koja se u studenom prošle godine plasirala među Top15 na svjetskom izboru te će ovogodišnjim finalisticama prenijeti svoja iskustva i dati im savjete kako se što bolje pripremiti za hrvatsko finale, ali i za svjetsku pozornicu. Shanelle po završetku mandata seli u Boston gdje će započeti studij matematike i fizike na prestižnom Massachusetts Institute of Technology (MIT). Kroz malo više od mjesec dana saznati ćemo kojoj će od ovogodišnjih finalistica predati krunu Zlatarne Dodić, a novo izabrana Miss će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada od kojih je o stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.
Do samoga finala pratite sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske na društvenim mrežama: Facebook: facebook.com/MissUniverseCroatia, gdje će ubrzo započeti i glasovanje za Miss fotogeničnosti , na Twitteru: @MissUniverseCro i Instagramu: @missuniversecroatia.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2018. (abecednim redom)

Dijana Balog, 26, Nedelišće
Suzana Blažanović, 21, Tenja
Petra Čapalija, 21, Solin
Silvana Došen, 26, Split
Monika Fadiga, 19, Jastrebarsko
Danijela Galeković, 23, Zagreb
Sara Ivaštinović, 18, Županja
Ivona Knaus, 20, Kaštel Lukšić
Marisabel Majić, 21, Zagreb
Edita Marenić, 25, Zabok
Matea Marojević, 24, Rijeka
Esther Martelanz, 19, Opatija
Martina Mitar, 19, Seget Donji
Laura Pende, 22, Rab
Mia Pojatina, 22, Nova Gradiška
Anastazia Roščić, 22, Split
Zlata Stefanova, 24, Rijeka
Petra Tunjić, 22, Zagreb
Iris Volf, 24, Zagreb

FOTO: PR Miss Universe Hrvatske

Ivana Delač Đolo
Miss Universe Hrvatske, direktorica odnosa s javnošću

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *