Input your search keywords and press Enter.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica Hrvatska udruga poslovnih žena u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom od 2002. godine dodjeljuje priznanja najuspješnijoj poduzetnici, menadžerici i poduzetnici u socijalnom poduzetništvu.

 

Ove godine za najuspješniju menadžericu proglašena je Mirna Lončar Stražičić, predsjednica uprave „Ville Dubrovnik“ d.d. iz Dubrovnika.

Mirna Lončar Stražičić je gotovo cijeli radni vijek posvetila radu u turizmu da bi 2011. godine postala predsjednica uprave Ville Dubrovnik d.d. iz Dubrovnika, jednog od najekskluzivnijih i najnagrađivanijih hrvatskih boutique hotela koje je danas dio međunarodnog holdinga Dogus grupe.

 

Kako ističe – njezina je misija vrlo jednostavna – činiti svoje zaposlenike i goste sretnima, što na kraju dana čini i nju sretnom te uživa u svom poslu.

Prilikom dobivanjanagrade Mirna Lončar Stražičić istaknula je:

„Zahvalna sam svim divnim  ženama koje me okružuju u životu: svojim kćerima, majci, sestri, ostalim ženama u familiji, prijateljicama. Hvala zaposlenicima Ville Dubrovnik, a posebno curama s posla“.

 

Poduzetnica godine je Branka Babić, iz Splita, direktorica Infos d.o.o. , dok je priznanje za socijalno poduzetništvo koje od ove godine nosi naziv Jadranke Radovanić, uručeno Katici Ercegović, osnivačici dječjeg vrtića „Osmijeh“ iz Šibenika.

 

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug želi i na ovaj način pridonijeti promociji poduzetništva žena, uputiti na važnost i izniman potencijal žena u poduzetništvu, poticati žene na ulazak u poduzetništvo, te odati priznanje najuspješnijima, koje mogu poslužiti kao uzor ostalima.

 

Čestitamo svim dobitnicama, a posebne pohvale našoj sugrađanki Mirni Lončar Stražičić.

 

 

 

KRUG – OGRANAK DUBROVNIK

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *