Input your search keywords and press Enter.

Klub prijatelja Lokruma predlaže opciju duljeg ostanka na Lokrumu

Club prijatelja Lokruma uputio je pismo odgovornim insitucijama koje brinu o Rezrvatu Lokrum: Produljite ostanak (do 20 ili 20:30 sati) posjetitelja i ljubitelja Lokruma na Rezervatu Lokrum ovih ovih dugih ljetnih dana!

„Zašto se ne produlji ostanak posjetitelja i zaljubljenika Lokruma do 20 sati (i dulje 20:30) nego se moramo na ove najduže dane u godini spremati s Lokruma već u 18:30 kada je najljepše? Oni koju odlučuju o Lokrumu izgleda ne znaju puno cijeniti ljepote Lokruma kao mi i baš ih briga za nas ljubitelje ovog otoka koja se sve više i više komercijalizira!“ -poruke su zaljubljenika Lokruma koje dobijamo i preko naše FB stranice Cluba prijatelja Lokruma i preko našeg Dubrovačkog Zelenog Telefona!

… Što reći, nego da ispred Cluba prijatelja Lokruma, Dubrovnik tražimo produljenje ostanka posjetitelja i prijatelja Lokruma ovih ljetnih dana kada su dani najduži (trebalo je to uvesti već početkom lipnja) na Lokrumu, pa ljeto je i trebamo uživati u ovoj gotovo jedinoj zelenoj (i mirnoj) preostaloj morskoj oazi našega Grada.

„Samo fantazija vješta pisca pred Grad kakav je ovaj postavila bi otok kakav je Lokrum!“ (Akademik Luko Paljetak-Dubrovnik)

Presjednica Cluba prijatelja Lokruma, Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *