Input your search keywords and press Enter.

Memorijalna utakmica u spomen na Zlatka Sentica

Generacija Gošk Dubrovnika 83/84 organizira memorijalnu utakmicu povodom pete obljetnice prerano preminulog Zlatka Sentića, našeg voljenog trenera, koji je većini nas obillježio jedan veliki dio našeg djetinjstva, te s kojim smo dijelili puno lijepih i nezaboravnih trenutaka.

Svi ga se sjećamo kao velikog radnika i pozitivca, a ponajviše velikog prijatelja.

Zlatko, bivši nogometaš, igrao je i mali nogomet, da bi kasnije preuzeo ulogu trenera . Radio je sa najmlađim dubrovačkim nogometašima, s kojima je bilježio zapažene rezultate na turnirima i ligama.

Datum odigravanja utakmica: 07.05.2016. Gradski stadion Lapad

Utakmice:

15:00 – Nk Gošk Dubrovnik 1919 vs

Reprezentacija Konavle( mlađi pioniri U12)

16:30 – Generacija 83/84 vs Zlatkova generacija

Donacijske kutije će se nalaziti na ulazima Gradskog Stadiona Lapad.

Osim revijalnog tona utakmice će biti i humanirarnog karaktera. Naime, Zlatkovoj kćeri jedinici je od rujna prošle godine dijagnosticiran rijedak tip zloćudnog tumora Ewingov sarkom. Trenutno je na rehabilitaciji u Zagrebu gdje je nedavno uspješno operirana te je baš kao što je i njen otac običavao, pobijedila u još jednoj vrlo bitnoj utakmici. Još puno vremena i strpljenja će trebati kako bi se Karla u potpunosti oporavila. Stoga se ovim putem želimo njoj , i cijeloj njenoj obitelji na ovaj simboličan način zahvaliti za sve što je Zlatko učinio za nas. Ovim putem pozivamo sve sugrađane da se odazovu u što većem broju u spomen na našeg Zlatka.

Svi humanitarni prilozi prikupljeni na dan održavanja nogometne utakmice 07.05. bit će uplaćeni za akciju ‘Za Karlu’ za troškove njenog liječenja. Za akciju “Za Karlu” uplate također možete izvršiti i direktno na broj žiro računa:

Blaženka Sentić – HR8724070003104524130

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *