Input your search keywords and press Enter.

Među nominiranima za nagradu Ambasador tri projekta iz Dubrovnika i županije

Publika do 29. veljače 2020. godine ima priliku online glasati za nagradu Ambasador, prvu specijaliziranu nagradu te vrste u Hrvatskoj. Nagrada Ambasador se dodjeljuje akterima hrvatske elektroničke scene za ostvarenja unutar granica Hrvatske i na inozemnom tržištu u proteklih godinu dana.

Za nagradu Ambasador elektroničke glazbe nominirano je i nekoliko projekata iz Dubrovnika i županije: U kategoriji najbolji veliki klub nominirana su dva dubrovačka kluba, Revelin i Lazareti, a u kategoriji najboljeg festivala domaćeg promotora festival Lastovo u Zvijezdama.

Za četvrtu nagradu Ambasador, 65 članova struke nominiralo je 175 projekata i izvođača. Za sve nominirane projekte i izvođače, sudionici i ljubitelji elektroničke scene mogu glasati putem linka http://www.ambasador.hr/online-glasanje do 29. veljače 2020. godine u 23:59 sati, a pobjednike će proglasiti Nadzorni odbor po završetku glasanja.

Svečana dodjela nagrade Ambasador Elektroničke glazbeza ostvarenja u 2019. godini, koju organizira udruga Klubska kultura, po prvi puta će se održati izvan Zagreba, u Pogonu kulture u Rijeci, 19. ožujka 2020. godine u sklopu „Mjeseca glazbe“ kao dio programa Europske prijestolnice kulture.

Ambasador je više od nagrade, prerastao je u zajednicu od 300 profesionalaca okupljenih na svojevrsnoj platformi za poticanje novih projekata, programa i autora. Nagrada odaje počast najboljim festivalima, klubovima, glazbenicima i plesnim destinacijama, uključujući elektroničku glazbu aktivno u centar kulturnih tokova Republike Hrvatske i čineći je prepoznatljivim segmentom vrijednim pažnje i institucionalne podrške.

Nagradu Ambasador podržavaju BURN Hrvatska, Ministarstvo kulture RH, Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, HDS-ZAMP i HGU/HUZIP.

 

 

Ambasador PR tim

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *