Input your search keywords and press Enter.

Medicinskih maski i dezinfekcijskih sredstava nema u ljekarnama Grada i Mokošice

Eko centar Zeleno Sunce i Eko Omblići uputili su otvoreno pismo na adese:
Gradonačelnik Dubrovnika – Mato Franković
Centar civilne zaštite Grada Dubrovnika

Medicinskih maski i dezinfekcij.sredstava -nema u ljekarnama Grada i Mokošice? Kako to?

Poštovani!

Građani Grada i Mokošice nam se ovih dana obraćaju preko naših zelenih kontakata kako ne mogu u ljekarnama Mokošice i Grada kupiti prave medicinske maske i dezinfekcijska sredstva?
Evo od danas Hrvatska pošta ne primaju građane bez zaštitne medicinske maske.
Kontaktirali smo upravo Ljekarnu u Mokošici na telefon 454 160 i ljekarnici su nam rekli da NEMAJU niti medicinskih maski niti dezinfekcijskih sredstava.
Pitamo se zajedno sa našim sugrađanima kako jedan Dubrovnik -„perla Adriatica“ i Grad kulture nema najosnovniju zdravstvenu zaštitu protiv opasnog Coronavirusa za svoje sugrađane?
Coronavirus je započeo 07.12.2019. u Kini i imalo se dovoljno vremena snabdjeti ljekarne i stanovništvo Grada i okolice i medic. maskama i dezinfekcijskim sredstvima zar ne?

Ujedno se pitamo gdje su poznati prijatelji Dubrovnika kao i prijatelji–gradovi Dubrovnika kao Bad Homburg, Montery,Helsingborg, Ravenna, Raguza itd. da nam pomognu u ovim teškim trenucima?
Evo mi smo voljni pomoći u pokretanju humanit.akcije za nabavku respiratora medic. maski i dezinfeks. sredstava o čemu smo se oglasili ovih dana i na našoj Fb stranici!“
Molimo Vaše žurno očitovanje!

Predsjednica Eko centra Zeleno Sunce i Eko Omblića, Mokošica
Jadranka Šimunović (Zeleni telefn 020/453-850 )

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *