Input your search keywords and press Enter.

Mato Franković o vodi na Elafitima

HDZ o Dujmovićevoj žalopojki za vodom na Elafitima

Kako ne odraditi posao za kojeg si itekako dobro plaćen te za nerad prozvati političke oponente – model je kojega u svrhu manipuliranja javnošću koristi HNS – ov direktor „Vodovoda“ Valentin Dujmović.


Vodovod Dubrovnik nema niti jednu dozvolu niti potrebnu dokumentaciju za prijavu projekta vodovodne mreže na Elafitima te se iz tog razloga nisu ni mogli natjecati za dva milijuna kuna kod Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, a što nam je potvrđeno iz resornog ministarstva.

Nakon što je razotkriven kako je svjesnom opstrukcijom slanja suglasnosti Gradskog vijeća Ministarstvu financija isključivi krivac što se pročistač neće početi graditi kako je najavljeno, Dujmović je krenuo i korak dalje. Tako je preko medija koje izdašno plaća novcem proračunskih obveznika ponovo uputio katastrofičnu najavu – zbog neizglasavanja proračuna nema ništa od sredstava Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU za vodovodnu mrežu na Elafitima.

Jasno je kako je Valentin Dujmović ponovno obmanuo javnost ponavljanjem neistine da je Grad ugrožen zbog neizglasavanja proračuna za 2017. godinu, a sve u cilju prikrivanje vlastite nesposobnosti i pokušaja ostanka na vlasti.

Mi u HDZ-u oštro se protivimo ovakvom modelu političkog natjecanja. Ne mogu gradski projekti biti predmetom manipulacija i svjesnog sabotiranja, a sve u cilju obmanjivanja javnosti kojoj su takvi projekti namijenjeni. Tome odlučno treba reći – DOSTA!

Borite se idejama i projektima, a ostavite Grad i građane na miru od vaših podvala i laži.

Gradski odbor HDZ-a Dubrovnik, Mato Franković, predsjednik

Foto: Dubrovački dnevnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *