Input your search keywords and press Enter.

Mario Biondi na Orsuli

U utorak, 4. kolovoza, održat će se drugi i ujedno posljednji koncert u sklopu prvog Croatia Music Adventuresa. Tom prilikom organizatori Menart BPM i Promoteka u Dubrovnik dovode jednog od najpoznatijih talijanskih pjevača – Marija Biondija. Planirani početak koncerta je u 22 sata, no već od 21 sat u Parku Orsula, svirat će Soul Shadows.

Njegov fantastični i baršunasti bas poznat je diljem svijeta, a u Italiji trenutno promovira svoj posljednji album „Beyond“ (Sony Music/Menart). Zamjetnu karijeru postigao je u Japanu dok u svojoj karijeri bilježi i izvrstan nastup u Londonskom Royal Albert Hallu gdje je nastupao s grupom Incognito. Mario Biondi široj hrvatskoj javnosti postao je poznatiji prije više od pola godine kada je svojim toplim glasom i fantastičnim interpretacijama soul, R&B i blues glazbe te pjesmama s hvaljenog albuma “Sun”oduševio publiku u zagrebačkoj dvorani Lisinski. U Park Orsula, 4. kolovoza donijet će romantične balade koje su ga i proslavile, ali i malo brži tempo za plesni podij.

Kao predgrupa talijanskom pjevaču nastupiti će grupa Soul Shadows koju čine vrhunski soul, funk glazbenici ove regije. Iza frontmena grupe, Mirze Tetarića, već je niz suradnji, a posljednja je plasirana na svjetsku scenu putem singla „Better man“ s vrhunskim saksofonistom i dobitnikom Porina, Igorom Geržinom.

Od ukupno šest muzičara koji čine Soul Shadows, dva su vokala dok ih u širem sastavu prate i plesači, back vokali te brass sekcija. Nakon dvije godine rada na autorskim pjesmama, nedavno su objavili svoj prvi single i video spot za pjesmu ‘Day by Day’  kojim najavljuju atmosferu albuma.

Ulaznice za koncert Marija Biondija mogu kupiti online putem www.eventim.hr i www.ulaznice.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Pretprodajna cijena iznosi 300 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 350,00 kn i moći se kupiti na glavnom ulazu u Park Orsula od 20 sati.

 

Prodajna mjesta značajna za Dubrovnik su sljedeća:

Tisak Media Dubrovnik

TISAK KIOSK Hotel Lero

Restaurant cafe Dubravka

Turistički Informativni Centar Dubrovnik

Sve informacije o ulaznicama i samom projektu možete pronaći na www.croatiamusicadventures.com ili na facebook stranici Croatia Music Adventuresa.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *