Input your search keywords and press Enter.

Nakon posjete djece iz Osnovne škole Lapad, već četvrtu godinu zaredomhotel Valamar Club Dubrovnik ugostio je i djecu iz Dječjih vrtića Dubrovnik u sklopu jednog od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere, pod nazivom „Mali turizam“. Čak više od 40 djece u dobi od tri do šest godina iz dječjeg vrtića „Palčica“, posjetilo je hotel te su voditelji odjela i animacijski tim proveli djecu i njihove odgajateljice kroz hotel i objasnili im kako izgleda jedan radni dan u turizmu. Igralište i mnogobrojni sadržaji za djecu mališane su naravno najviše oduševili, a u igri im se pridružila i Valamarova maskota Maro. Valamar je za djecu sudionike programa  „Mali turizam“ pripremio osvježenja, a razveselili smo ih i brojnim poklonima za najljepše uspomene na posjet.

Valamar Riviera podržava predškolske i školske ustanove te udruge i organizacije civilnog društva s ciljem razvoja obrazovanja i obrazovnih programa te upoznavanja najmlađih generacija s osnovama turističke djelatnosti. Želja nam je predstaviti se našoj najmlađoj skupini, djeci, te im pokazati hotel i hotelske usluge na zabavan način, no želimo im dočarati ne samo perspektivu gosta nego ih također upoznati s profesijama u turizmu i s radom hotela i naših zaposlenika“, izjavio je Vicko Rakigjija, direktor hotela Valamar Club Dubrovnik.

„Mali turizam“ jedan je od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Rivieregdje se djeca na način prilagođen njihovoj dobi, kroz igru i animaciju, upoznaju s turističkim objektima i s poslovima koje obavljaju njihovi zaposlenici.

 

 

Odnosi s javnošću

Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *