Input your search keywords and press Enter.

Tko se u nedjelju, 24. veljače u popodnevnim satima  našao u Cavtatu, sudjelovao je maškaran ili nemaškaran na 34. po redu Malom karneval festu.
S početkom u 15 sati ispred Doma kulture u Cavtatu započela je povorka maškaranih skupina predvođena limenom glazbom te cavtatskim i župskim mazoretkinjama
U maškaranoj povorci sudjelovalo je oko 600 malih maškara, što skupnih grupnih maski,  što pojedinačnih koja su se priključila povorci sa svojim roditeljima te se prošlo rivom.
Cavtatsku je rivu obojalo šarenilo  boja i osmijeha, sve do hotela Croatie gdje je u 16 sati započeo program.
Odličnu atmosferu zagrijao je voditeljski duo: Ana Radojević te Emerson de Souza Cruz, a svojim nastupima program su obogatile plesni studio Lazareti te Convivo, plesna grupa Dance Around, plesna skupina Gruda..
Sve su se grupne maske predstavile roditeljima i posjetiteljima kongresne dvorane hotela Croatie i sve su maske nagrađene.
Odlične plesne skupine su zabavljale prisutne te podučavale djecu tradicionalnim maškarankm pjesmama poput Raspe, Patkice i Čička.
Pjevalo se i plesalo, dobro zabavljalo pa su tako i tri najbolja pjevača tradicionalnih pjesama izabrani i nagrađeni kao najbolji!
Osim sto se dobro zabavljalo, s dobrim ciljem su se prikupljali i humanitarni prilozi za gospodina Stijepa Sutića.
Udruga mame Cavtat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *