Input your search keywords and press Enter.

Lutkarski mjuzikl o pravom prijateljstvu

Za kraj cjelogodišnjeg obilježavanja dva desetljeća Odjela za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad, Dubrovačke knjižnice pozivaju na lutkarski mjuzik “Pravi prijatelj” u izvedbi Produkcije Z, lutkarskog kazališta iz Splita.

Izvedbe su na rasporedu u četvrtak, 8. prosinca. U jutarnjem terminu, u 10.30 sati, mjuzikl će organizirano gledati vrtići i škole, a za sve ostale izvedba predstave je u 17 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

“Pravi prijatelj” je interaktivni lutkarski mjuzikl s čak 18 songova koji govori o pravim vrijednostima, prijateljstvu i dobrim djelima koje od malena treba baštiniti. Dječak Marko želi za prijatelja neku poznatu osobu. Mudra vila ga odvede u Bajkosvijet, a Darko mu pravi društvo. Putem sretnu Pinokija, Mačka u čizmama, Petra Pana i druge likove iz bajki, Darko pomaže Marku, savjetuje ga, pazi na njega i štiti ga. Na povratku iz Bajkosvijeta, Marko i Darko shvate da su jedan drugome pravi prijatelji. Kroz niz zanimljivih situacija praćenih pitkim songovima djeca će prepoznati vrline pravog prijatelja.

praviprijatelj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.