Input your search keywords and press Enter.

Luke Alessi po prvi put u Revelinu: Mladi australski producent kroz svoju glazbu priča priče

Mladi australski producent Luke Alessi, poznat po svojim house i afro ritmovima, 11.08. će po prvi put nastupiti na pozornici poznatog dubrovačkog kluba Revelin, koji je nedavno proglašen 20. najboljim klubom prema ljestvici DJ Maga. Ulaznice se nalaze na web stranici Revelina, a vrata kluba otvaraju se od 22:30 sati.

Australski glazbeni producent i DJ brzo se proslavio svojim jedinstvenim zvukom i sposobnošću da kroz svoju glazbu priča priče. Od početka projekta krajem 2018. Luke Alessi postao je umjetnik kojeg treba primijetiti, lansiravši dva velika EP-ja za izdavačku kuću Unknown Records. Dobio je pohvale od vodećih domaćih i međunarodnih producenata sa svojim remiksom Lastlingsove pjesme „Déjà Vu“ za izdavačku kuću Rose Avenue kojom je dobio podršku od Black Coffeea, najtraženijeg live tria elektroničke glazbe RÜFÜS DU SOL, Lane 8 i Made in Paris. Godinu nakon Alessi je nastavio dobivati na zamahu izdavanjeg novog EP-a „Ara“ za izdavačku kuću na Made In Paris, nakon čega su uslijedila izdanja za australske techno tastemakere Motorik i Ugenius Records, uključujući remikseve s berlinskog Animal Trainer i Doppela iz Sydneya. Prije tri godine Luke je potpisao ugovore za glazbene izdavačke kuće RADIANT. iz Švicarske (Sabb, Black Circle i OXIA), A Tribe Called Kotori čiji je vlasnik Oliver Kotetzki, kalifornijsku Desert Hearts Black i australsku Interfonic. Tijekom protekle dvije godine nastupao je na brojnim festivalima diljem Australije i klubovima diljem Europe te je izdao singlove za berlinsku house i techno etiketu te remikseve za Flight Facilities, Icarus, Zolablood i Squire.

Detaljnije informacije o navedenom događaju mogu se pronaći na društvenim mrežama Revelina, a tijekom mjeseca će nastupiti i svjetski poznati producenti: Dombresky, Mark Knight, John Summit, Mood 2 Swing i Jeremy Olander.

Ljetna sezona u Revelinu trajat će do 7. listopada ove godine, a oganizatori su najavili da će uskoro objaviti kompletan program za rujan te su svim posjetiteljima obećali spektakularno zatvaranje ovogodišnje sezone.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.