Input your search keywords and press Enter.

Lovci na čudesa osvojili Dom sportova: Silente trijumfirao pred više od 3000 fanova

Dubrovački Silente održao je u subotu u punoj Maloj dvorani Doma sportova koncert karijere.

Više od tri tisuće Lovaca na čudesa u dva sata svirke uglas su pratili Silente na njihovom najvećem samostalnom nastupu.

Do trenutnog vrhunca karijere su Doris, Lorena, Tibor, Sanin, Ivuša i Šimun stigli jako brzo. U samo tri godine od objave debitantskog singla “Terca na tišinu” Silente je pohodio Dom sportova i održao najvažniji koncert karijere, a u povijesti domaće pop rock glazbe dosad nismo imali primjer takvog uspjeha.

I da je zaista sve išlo ka tome da ovo bude čudesna noć, najavila je i pjesma koja je otvorila koncert – “Čudna ili čudesna”. Krenule su redom “Molim te, zapiši”, “Neće rijeka zrakom teći”, “Lovac na čudesa”, a vrhunac prve polovice koncerta bile su pjesme “Rekla si” i “Kako misliš”. Publika je trošila glasnice zajedno s bendom, a odličan prijem “Rekla si” još jednom potvrđuje snagu pjesme koja je ovog tjedna broj jedan u cijeloj državi. Silente je nastavio s presjekom radova s oba albuma, te je Dom sportova uživo čuo i sjajne “Svila”, “I ovaj put” ili pak “Ne gledaj me”. Najiščekivaniji dio večeri bila je izvedba “Terca na tišinu”, pjesme koja je sve pokrenula za bend, a na pozornici su im se približili njihovi fanovi koji su pobijedili na natječaju raspisanom ususret koncertu.

Vojska obožavatelja uglas je davala sve jači vjetar u leđa bendu što se približavao finiš koncerta za koji su čuvali najjače adute svog repertoara: “Sinoć su vatre bile jake”, “Koliko toliko”, “Neobranjivo”, “Morski ljudi, morske žene” te zadnju pjesmu set liste, “Još jednom”.

Najvažnija večer u tri turbulentne godine ostavila je više od tri tisuće vjernih Lovaca na čudesa i bend punih srca bližih jednih drugima nego što su ikad bili. S takvim fanovima još veće i inspirativnije večeri tek dolaze za Silente.

Foto: Julien Duval

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *