Input your search keywords and press Enter.

Glazbena manifestacija Lokrumske večeri – glazba kraj mora nakon srpanjskog ciklusa najavljuje nove koncertne atrakcije!

Na otoku Lokrumu 16. kolovoza svoj će ekskluzivni koncert održati Željko Bebek, najveća živuća rock’n’roll legenda naših prostora u jedinstvenom spoju s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom. Dan nakon Bebeka, 17. kolovoza, na Lokrumu će se održati i koncert Massima, u pratnji benda, na kojem će Massimo predstaviti svoj aktualni album „1 dan ljubavi“.

Koncert Željka Bebeka, potvrđuje inicijator i producent Lokrumskih večeri Tomislav Kašljević iz tvrtke Depromo event, bit će pravi glazbeno-produkcijski spektakl u sklopu kojeg će se uz Bebeka na bini naći čak šezdeset glazbenika.

Naime, uz Dubrovačke simfoničare kojima će ravnati Josip Cvitanović, koncertni doživljaj upotpunit će i Tamburaški orkestar Centra za tradicijsku kulturu iz Varaždina, s kojim je Bebek nedavno briljirao na Tamburica festu na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a glazbenicima će se pridružiti i Bebekov bend. Bit će to prilika za sve Bebekove fanove, ali i fanove Bijelog dugmeta da u posebnom ambijentu otoka Lokruma uživaju u hitovima Bijelog dugmeta i mnogobrojnim hitovima Željka Bebeka iz njegove bogate solo karijere.

Massimo Savić jedan je od naših najkarizmatičnijih pjevača za čije se koncerte na trenutnoj ljetnoj turneji uvijek traži ulaznica više. Koncertom na Lokrumu 17. kolovoza, Massimo će istinskim glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje koje predstavlja presjek njegove trideset godina duge i uspješne karijere, uz pregršt hitova – od aktualnih: 1 dan ljubavi, Suze nam stale na put, Iz jednog pogleda, Kladim se na nas, Zar više nema nas, Tišina, Krug u žitu…do kultnih starih pjesama poput Stranac u noći, Sjaj u tami, Gracija I drugih.

Pretprodaja ulaznica za Lokrumske večeri započinje od danas, 29. srpnja, a cijene ulaznica za Koncert Željka Bebeka uz Dubrovački simfonijski orkestar i TCK Varaždin iznose 270,00 kn za slobodno sjedenje i 290,00 kn za VIP sjedenje, dok se ulaznice za Massima mogu kupiti po cijeni od 230,00 kn za slobodno sjedenje i 250,00 kn za VIP sjedenje. Valja naglasiti i da je zu cijenu ulaznice uključen i prijevoz do otoka Lokruma i nazad.

Ulaznice za koncerte u okviru Lokrumskih večeri mogu se nabaviti u Uredu JU Rezervat Lokrum, Put od Bosanke 4, na prodajnom punktu JU Rezervata Lokrum na Peskariji, u Lugarevoj kući na otoku Lokrumu i u Kinu Sloboda, u Luži i na svim prodajnim mjestima i online prodaji u sustavu Eventim.hr i Ulaznice.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *