Input your search keywords and press Enter.

Ljetno kino Cavtat opet otvara svoja vrata!

Nakon više od 30 godina, prvog dana srpnja Cavtat ponovno otvara vrata ljetnog kina otvaranjem film festivala Unseen V koji će ugostiti kolektiv Žene ženama, Kinoklub Zagreb i Subversive film festival.
Program počinje u 20:30 otvaranjem izložbe “Prijelaz”, a nakon toga se nastavlja programom kustosice Dine Pokrajac koji donosi tri kratkometražna pobjednika s prethodnih izdanja Subversive Festivala. Petak, 02.07. 20:30, rezerviran je za program redateljice Darije Blažević “Sobe s pogledom”, a u subotu u isto vrijeme, u suradnji sa Subversive film festivalom bit će prikazan portugalski film Metamorfoza ptica. Detaljni program Unseen V festivala možete pogledati na https://www.unseencavtat.com/novosti/program-5-unseen-festivala/.

 

Tijekom srpnja i kolovoza u suradnji TZ općine Konavle i Kina Mediteran nastavljaju se projekcije filmova u ljetnom kinu Cavtat.  Projekcije se održavaju u 4 trodnevna gostovanja od kojih je prvo 04.07. – 07.07. Prilikom održavanja projekcija poštovat će se aktualne epidemiološke mjere.

Cijena ulaznica za ove projekcije je 25 kuna, a prodaja pola sata prije početka projekcije na ulazu u kino.

Lucija Vezilić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *