Input your search keywords and press Enter.

Profinjenost i elegancija s daškom romantike

Zavirite u zimsku kolekciju haljina i kompletaCataleyaby Martina Ješe

 I Jelena Rozga zablistala u haljini iz kolekcije Katorea Royal FW2015/2016

 

Brand Cataleya postao je prepoznatljiv po ženstvenim i modernim odjevnim komadima koji se prvenstveno baziraju na sportskoj eleganciji i jednostavnoj profinjenosti.

Ove sezone hrvatska dizajnerica Martina Ješe napravila je korak dalje kreiravši odjevne komade s potpisom Cataleya u svom već prepoznatljivom stilu dajući im još profinjeniji i elegantniji touch.

Kolekcija Katorea Royal FW2015/2016unijela je mnogo noviteta na modnu scenu. Kreativne i hrabre modele, dizajnerica je dugo osmišljavala, nastojeći zadržati svoj stil, a opet unijeti malo slobode u svoju kreativnost.Nova kolekcija namijenjena je hrabrim i samouvjerenim ženama koje znaju što žele te se ne boje odjećom iskazati svoj stav.Jelena Rozga često bira haljine Cataleya, a iz nove kolekcije odabrala je plavu haljinuAllium koja je savršeni spoj elegancije i ležernosti što Jeleni odlično pristaje.

Ove zime bazni detalji su resice koje se već dvije sezone vješto provlače kroz njezine kreacije, zatim puf rukavi, koji su novost u Cataleyi i unose dašak nježnosti i romantike u cijelu kolekciju.

Žena u punom smislu riječi i njezina sloboda izražavanja česta je inspiracija Cataleye koja u mnogim elementima prkosi trendovima unoseći svoju viziju mode i stila.

Dizajnerica Martina Ješe i dalje svojim brandom Cataleya pomiče granice pružajući svakoj ženi dobar izgled i zadovoljstvo samom sobom.

Katorea Royal kampanju snimio je poznati fotograf Goran Matijašec, dok je za make up ove sezone zaslužna Sanja Agić koja je savršeno naglasila ljepotu modela Tee Zadro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)