Input your search keywords and press Enter.

Limitless Airways najavio mogućnost povratnih letova Dbk-Zg za 600 kuna

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić primio je danas Adnana Bukića, glavnog izvršnog direktora zrakoplovnog prijevoznika Limitless Airways d.o.o. i njegovog suradnika.

Na sastanku se razgovaralo o novim letovima i daljnjem razvoju Dubrovnika kao zrakoplovne destinacije, subvencijama karata za građane Grada Dubrovnika, kao i za posjetitelje tijekom zimskih mjeseci. Bukić je gradonačelnika Vlahušića izvijestio kako Limitless Airways od studenoga ove godine planira započeti sa svakodnevnim rotacijama na relaciji Dubrovnik-Zagreb i obratno u jutarnjim i popodnevnim satima. Na bazi od otprilike 120 putnika, što čini dvije trećine popunjenosti zrakoplova, prosječna cijena povratne karte iznosila bi oko 600 kuna sa svim davanjima. Gradonačelnik Vlahušić rekao je kako je takva cijena prihvatljiva, pogotovo kada se uzme u obzir mjera subvencije za građane Grada Dubrovnika u iznosu od 250 kuna za povratnu kartu do glavnog grada.

Gradonačelnik Vlahušić izložio je glavne odrednice Projekta zima koji će se uskoro naći na sjednici Vijeća Turističke zajednice, među kojima i temu povećanja broja dolazaka u Dubrovnik u zimskom razdoblju. Grad Dubrovnik i Turistička zajednica spremni su već od ove godine subvencionirati zimske charter letove, te time povećati broj noćenja i potrošnju i izvan ljetne sezone. Bukić je pozdravio takav model u kojem bi zrakoplovni prijevoznici mogli naći poslovni interes, u suradnji s turističkim agencijama i turoperatorima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *