Input your search keywords and press Enter.

Likovna radionica Bella vista u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Izložba suvremene dubrovačke umjetnice, akademske slikarice Ivane Dražić Selmani pod nazivom Bella Vista otvorena je u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik od 6. listopada do 13. studenoga, a kako bi se i najmlađi upoznali s radom ove zanimljive umjetnice u subotu, 5. studenoga u terminu od 11:00 do 12:30 sati održat će se likovna radionica za djecu u dobi od 5 -12 godina.

Uvod u radionicu bit će stručno kustosko vodstvo kroz izložbu, a djecu će s izložbom i radom umjetnice pobliže upoznati kustosica izložbe, dr.sc. Rozana Vojvoda. Likovnu radionicu vodit će sama umjetnica, profesorica crtanja i slikanja u Umjetničkoj školi “Luka Sorkočević”. Tema će biti minijature izrađene po uzoru na ciklus crteža Na Dančama. Osim dobre volje, sudionici na radionicu trebaju ponijeti jednu ili dvije najdraže stare crno bijele fotografije iz obiteljskog albuma, a na radionici će potom u minijaturnom formatu izrađivati vlastite crteže, tehnikom ugljena u olovci na papiru.

Na radionicu se potrebno prijaviti unaprijed, najkasnije do petka do 15:00 sati i to na email adresu: info@ugdubrovnik.hr.

Veselimo se Vašem dolasku! Umjetnička galerija Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *