Input your search keywords and press Enter.

Libertas seli u Komolac

Tvrtka Libertas Dubrovnik seli u Komolac, gdje su u tijeku završni radovi na rekonstrukciji i uređenju kompleksa koji će najkasnije kroz nekoliko tjedana biti u potpunosti spreman za smještaj cjelokupnog tehničko-tehnološkog bloka sa svim službama.

 

Novi dom gradskog javnog prijevoznika opremljen je s 2500 metara kvadratnih radioničkih, te 550 metara kvadratnih uredskih prostora, stanicom za tehnički pregled, novom praonicom za autobuse s uređajem za recikliranje i demineralizaciju vode, kao i novom crpkom za gorivo kapaciteta 40000 litara sa dva agregata za punjenje.

Čim Libertas napusti sadašnje prostore u kompleksu Radeljević, tvrtka Sanitat krenut će s uređenjem novog gradskog parkinga na već zakupljenom prostoru.  Cjelokupni prostor u Radeljeviću bit će tako dio treće parkirne zone i kao takav besplatan svim građanima koji imaju povlaštenu parkirnu kartu.

Prema izrađenom projektu novi parking u Radeljeviću imat će kapacitet 165 parkirnih mjesta za osobne automobile i šest za autobuse.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)