Input your search keywords and press Enter.

Lerov „Grad sjena“ najbolja predstava 57. FHK-a

Za najbolju predstavu 57. Festivala hrvatskih kazališnih amatera koji je 28. svibnja završen u Vodicama, proglašena je predstava „Grad sjena“ Davora Mojaša u autorovoj režiji i u izvedbi Studentskog teatra Lero.

Nagrada dubrovačkom Leru pripala je odlukom festivalskog povjerenstva u sastavu: Dubravka Crnojević-Carić, glumica, redateljica, teatrologinja, Mirta Zečević, glumica i Robert Raponja, kazališni redatelj i pedagog. Scenografkinja i kostimografkinja predstave je Dubravka Lošić, u užem umjetničkom timu Lerove nagrađne predstave su: Mato Brnjić, Viktor Lenert i Antonio Ljubojević.  U predstavi igraju Lerove glumice: Ksenija Medović, Jasna Held, Zvončica Šimić, Ana Petrović, Katarina Ruščić i Glorija Ribić. Ovogodišnji Festival hrvatskih kazališnih amatera održavao se u Pazinu i Vodicama u organizaciji Hrvatskog sabora kulture i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture. Izvedba „Grada sjena“ bilo je 19 sudjelovanje Studentskog teatra Lero na Festivalima hrvatskih kazališnih amatera na kojima je do danas prikazao ukupno 20 svojih predstava.

Za Teatar Lero tajnica: Ksenija Medović

Dubrovnik, 21.12.2016.
Studentski teatar Lero – Grad sjena – tekst i rezija Davor Mojas.
Kostimografkinja i scenografkinja Dubravka Losic, a u predstavi igraju: Ksenija Medovic, Jasna Held, Zvoncica Simic, Ana Petrovic, Katarina Ruscic i Glorija
Ribic.
Premijera, 22.12.2016.
Photo, s generalne probe, by Zeljko Tutnjevic – ++385 95 903 1000

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)