Input your search keywords and press Enter.

Dubrovački judaš Leon Đapić osvojio je srebrnu medalju na Europskom kupu održanom ovog vikenda u slovenskom Kopru. Predstavnik Judo kluba Ura Nage je ujedno jedini od 23 hrvatska predstavnika koji je došao do pobjedničkog postolja na ovom Europskom judo kupu za kadete.

Na putu do srebrnog odličja kategorije do 66 kg, Leon Đapić je ipponima redom pobijedio slovenske reprezentativce Mihu Rudolfa, Luku Tropana, Urha Klopčića i u polufinalu predstavnika Poljske Aleksandera Raczeka. U finalnoj borbi izgubio je od talijanskog judaša Federica Cunibertija.

– Iz našeg kluba još su nastupili Fran Kužnin i Mauricio Bratičević (oba do 55 kg) i Stijepo Kristović (+90 kg), ali su zaustavljeni u prvom kolu bez prilike za repesažne borbe. Čestitamo Leonu na ovom sjajnom uspjehu i vjerujemo kako će ova kadetska medalja biti motiv više za daljnje nastupe u juniorskoj konkurenciji – kaže Lovro Ljevak, trener JK Ura Nage koji je vodio četvoro dubrovačkih natjecatelja na turnir u Sloveniji.

Tri zlata za Ura Nage u Makarskoj

Tri zlatna odličja, pet srebrnih i i četiri brončana osvojili su naši natjecatelji ove subote na Memorijalnom turniru Tajmir Nola u Makarskoj. Mlađi kadeti našeg kluba osvojili su i pehar za najbolji klub u svom uzrastu, dok je Šejla Škaljić dobila pehar za najbolju natjecateljicu turnira u uzrastu do 14 godina.

Zlatne medalje:

– Šejla Škaljić U14 (-44 kg)

– Kristian Konjevod U16 (-73 kg)

– Gabriel Giljača U18 (-90 kg)

Srebrne medalje:

– Ivana Giljača U12 (+52 kg)

– Leon Krile U16 (-55 kg)

– Andro Režić U18 (-55 kg)

– Leon Konjevod U18 (-73 kg)

– Gabriel Giljača U16 (+81 kg)

Brončane medalje:

– Dubravka Marković U16 (-52 kg)

– Tina Lučić Miloslavić U16 (-57 kg)

– Kristian Konjevod U18 (-73 kg)

– Andro Režić U16 (-55 kg)

Nastupili su još Ivan Lale, Ivo Kristović, Lovro Prkoča, Pavo Bušnja, Dominik Brigović i Dominik Nadramija.

Maro Đapić, predsjednik
JK Ura nage

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.