Input your search keywords and press Enter.

Legenda o beskrajnom moru – Otkazane izvedbe

Prenosimo u potpunosti priopćenje iz Kazališta Marina Držića:

Poštovani, dužni smo Vas obavijestiti i ispričati se zbog nenadanog otkazivanja najavljenih 6 izvedbi predstave “Legenda o beskrajnom moru” u studenom. Zbog bolesti glumca i nepremostivog faktora upale pluća predstave u terminima 14., 15. & 16. studenog (9:30h i 11:30h) su otkazane / odgođene do daljnjeg.

O svim novim terminima igranja naknadno ćemo Vas obavijestiti. Hvala na Vašem razumijevanju. U nastavku prilažemo službenu riječ ravnatelja:

“Nažalost, zbog bolesti glumca, Kazalište Marina Držića prinuđeno je otkazati sve dogovorene izvedbe predstave “Legenda o beskrajnom moru” predviđene za 14., 15. i 16. studenog. Po saznanju da zbog zdravstvenih razloga nećemo moći biti u mogućnosti održati navedenu predstavu s našeg repertoara, pokušali smo naći zamjensku i u tom vidu kontaktirali sva javna i privatna kazališta koja u svojoj ponudi imaju dječje predstave za predviđeni uzrast, da ne bismo našoj najmlađoj publici uskratili veselje odlaska u kazalište, ali nažalost termini su već, svim kazališnim kućama, bili zauzeti. Još jednom bismo izrazili žaljenje zbog nepredviđenih okolnosti i svakako ćemo nastojati našu najmlađu publiku u što skorijem roku razveseliti našom predstavom “Legenda o beskrajnom moru”, ali i dječjim predstavama drugih kazališta. Vaše Kazalište Marina Držića”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *