Input your search keywords and press Enter.

Lazareti Fest 2024. u spomen na Vinka Cocu

Dubrovačka baština najavljuje

KONCERT ‘LAZARETI FEST’ U SPOMEN NA VINKA COCU

 

Dubrovačka baština d.o.o. organizira i ove godine glazbenu večer pod nazivom ‘LAZARETI FEST’ u nedjelju 16. lipnja 2024. na platou Lazareta s početkom u 21:30.

U spomen na jednog od najvećih ljubitelja dalmatinske pjesme ove godine u Lazaretima Cocu pjevaju – Alen Nižetić, Petar Šegedin – Pjero, Marko Škugor i Đani Stipaničev, a sve uz glazbenu pratnju orkestra maestra Joška Banova.

Velike Cocine hitove koje je izvodio osebujnim glasom poput Vilo moja, More li, Ribari, Mirno spavaj ružo moja, Oluja sa sjevera i mnoge druge pjevat će se na ovogodišnjem LAZARETI FESTU u spomen na Vinka Cocu.

Ali to nije sve!

Veliki zaljubljenik bile boje i Hajduka svakako je bio Vinko Coce, stoga Dubrovačka baština u suradnji s HNK Hajduk Split od 18.30 u Lazarete dovodi i hajdukovu maskotu RICA koji će darivati prisutne prigodnim poklonima, a u posebno opremljenom hajdukovom kutku, na ulasku na plato Lazareta, moći će se učlaniti u NHK Hajduk. Ulaznice po cijeni od 15 EUR mogu se kupiti online na stranici www.ulaznice.hr, te u prostoru biljetarnice na platou Lazareta.

Zapjevajmo ‘Vilo moja’ u spomen na Vinka Cocu u nedjelju 16.06.2024. od 21:30.

Dobro nam došli!!!!

Vidimo se u Lazaretima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)