Input your search keywords and press Enter.

Lakše do Lidlovih trgovina za korisnike ACI marina

Besplatan prijevoz autobusima od ACI marina u Puli, Opatiji, Vodicama i Dubrovniku do najbližih Lidlovih trgovina
2. kolovoza 2016. – Trgovački lanac Lidl Hrvatska pokrenuo je suradnju s Adriatic Croatia International Clubom (ACI marine) u Puli, Opatiji, Vodicama i Dubrovniku te je korisnicima ACI marina u ovim gradovima organizirao besplatan prijevoz do svojih trgovina i natrag, a kako bi im olakšao i pojednostavio svakodnevnu kupovinu. Autobusi za prijevoz korisnika marina na raspolaganju su pet puta dnevno, od sredine srpnja pa sve do 31. kolovoza 2016. godine.
Lidl Hrvatska, korisnicima ACI marina u Puli, Opatiji, Vodicama i Dubrovniku, osigurao je besplatan prijevoz do svojih trgovina i natrag kako bi im olakšao svakodnevnu nabavu namirnica. Vozni red autobusa prilagođen je korisnicima odnosno kupcima te im ostavlja dovoljno vremena za kupovinu, a tijekom dana organizirano je pet polazaka prema Lidlu i povrataka prema marinama, dva ujutro i tri popodne. Korisnici se u marinama mogu informirati o voznom redu, a na recepcijama marina nalaze se plakati te stoje letci na kojima su sve potrebne informacije.
Trgovački lanac Lidl u Hrvatskoj posluje već 10 godina, a njegova prodajna mreža broji 89 trgovina. Lidl posluje poštujući načelo da za cijelu zemlju vrijedi ista cijena, upravo kako bi kupci u svakom dijelu zemlje uživali u kvaliteti po povoljnim cijenama jednako. Bez obzira na to jeste li kod kuće, na godišnjem odmoru ili na putovanju, vama najbliži Lidl ima iste cijene istih artikala na području cijele Hrvatske, neovisno o transportnim troškovima. Lidlov cilj je kupcima nuditi svakodnevno svježe proizvode najbolje kvalitete po najpovoljnijim cijenama te kupnju učiniti što jednostavnijom i ugodnijom, što dokazuje i ova suradnja s ACI marinama.

Suradnja Lidla Hrvatska i ACI marina_Dubrovnik

Tihana Belin
PR MANAGER

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *