Input your search keywords and press Enter.

Križaljke i izreke na temu Robert F. Kennedy, Jr

Ana i Ivica pripremili su novu križaljku i zanimljive izreke:

Križaljka-izreke-info posvećena US predsjedničkom kandidatu Robert F. Kennedy, Jr. Izreke su njegove riječi, misli i stavovi o životu.   –   Preuzmite ovdje: R.F.Kennedy,Jr

Our Team – Robert F. Kennedy Jr. Osnivač Waterkeeper Alliancea, djeluje kao osnivač, predsjednik odbora i glavni pravni savjetnik za dječju zdravstvenu zaštitu te kao savjetnik Morgan & Morgana, nacionalne prakse za osobne ozljede. [Napomena: od 4/2/23 g. Kennedy je na dopustu kao predsjednik CHD-a i glavni pravni savjetnik.] Gospodin Kennedy je cijenjeni autor s dugim popisom objavljenih knjiga uključujući bestseler New York Timesa, “Zločini protiv prirode”. G. Kennedyja je časopis Time proglasio jednim od “Heroja za planet” zbog svog uspjeha u pomaganju Riverkeeperu da vodi borbu za obnovu rijeke Hudson. Njegov ugled kao odlučnog branitelja okoliša i zdravlja djece proizlazi iz niza uspješnih pravnih postupaka. Dobio je priznanje za svoju ulogu u značajnoj pobjedi protiv Monsanta prošle godine, kao i u slučaju DuPont koji je inspirirao film “Dark Waters” (2019).

Vjerujem u iste demokratske vrijednosti u koje su vjerovali moj otac i moj stric. Građanska prava, okoliš, dobro javno zdravstvo, protiv rata, skeptičan sam prema pojavi, dominacije Wall Streeta nad našom vladom, vojno-industrijskog kompleksa nad našom vanjskom politikom. 

Nećete nam oduzeti slobodu, nećete nam otrovati djecu tražit ćemo natrag našu demokraciju.

Potrebna nam je izborna reforma jer naše izbore kradu. A te silne moćne tvrtke koje prodavaju mašine za glasanje privatizirale su izborni proces u našoj zemlji.

Prvi znak tiranije je su-učesništvo vlade u privatizaciji zajedničkog dobra za osobnu korist.

Ako totalitarni režim ikada stekne kontrolu nad našom zemljom, razina kontrole koju oni mogu izvršiti bit će nezamisliva.

Thimerosal je konzervans na bazi žive koji je bio u mnogim američkim cjepivima do 2003. Uklonjen je iz mnogih pedijatrijskih cjepiva, ali je stavljen u cjepivo protiv gripe, koje sada dobiva 53 milijuna Amerikanaca.

U Ustavu Sjedinjenih Država nema iznimke u slučaju pandemije.

Najdomoljubnija stvar koju možete učiniti je brinuti se o okolišu i pokušati živjeti održivo.

Mogu zatvoriti vaš bankovni račun. Mogu vas izgladnjivati ​​do smrti. Mogu te izbaciti iz tvoje kuće. Nije teoretski. To su učinili kanadskim kamiondžijama… tako da nisu mogli kupiti hranu za svoju djecu. Ako vlada ima sposobnost izgladnjivati ​​vas do smrti, ima sposobnost pretvoriti vas u roba.

Sav taj novac koji smo potrošili u Ukrajini ne čini Amerikance sretnijim, zdravijim ili razumnijim.

Ljudima zabrinutima za klimu, najvažnija stvar koju možemo učiniti je podržati regenerativnu poljoprivredu.

Okoliš je najvažnije, najtemeljnije pitanje građanskih prava.

Kina kontrolira naše krajolike i našu proizvodnju hrane. Pretvorili su poljoprivrednike u kmetove… moramo potaknuti poljoprivrednike da proizvode dobru, visokokvalitetnu hranu za američki narod, a ne robu koja je krcata kemikalijama.

Uskratit ću financiranje WHO-a. WHO je postao instrument za Kinu, za Davos i za farmaceutsku industriju i industriju Big Ag. WHO je radio korisne stvari… ne bi trebao diktirati politike globalnog zdravlja i ne bi trebao biti uključen u ove divovske programe cijepljenja…

Globalna medicina je put u totalitarizam, pa je se moramo riješiti.

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)