Input your search keywords and press Enter.

Kreće ‘Osmijeh za osmijeh’

Najava najljepšeg humanitarnog događaja ovih blagdana
Kreće ‘Osmijeh za osmijeh’, pozirajte za dobro djelo!

Ponosno najavljujemo povratak božićne akcije ‘Osmijeh za Osmijeh’ – posebne humanitarne inicijative koja već treću godinu zaredom donosi radost i podršku onima kojima je najpotrebnije, osobito u predblagdanskom ozračju. Grupa prijatelja i suradnika u industriji vjenčanja i društvenih događanja, odlučila je ponovo posvetiti svoje znanje i sposobnosti humanitarnim svrhama, a sada vas pozivaju na druženje, fotografiranje te bogat popratni program koji nas očekuje ovog prosinca u sklopu ove hvalevrijedne akcije!
Akcija ‘Osmijeh za Osmijeh’ održat će se od 8. do 10. prosinca u predivnom župskom hotelu One Suite, dugogodišnjem suradniku u ovom humanitarnom projektu.
U programu Božićnog kutka, pozivaju se svi zainteresirani da se fotografiraju u posebnom božićnom duhu od 8. do 10. prosinca, od 9 do 21 sati. Termini su dostupni na sljedećem linku, a svaki termin traje 10 minuta. Požurite, jer se kalendar brzo popunjava!
Osim fotografiranja, koje je srž akcije, ove godine organizatori su pripremili izuzetno bogat dodatni program. Tako u subotu, 9. prosinca, poznati dubrovački glazbenik Pero Škobelj nastupa u One Lokalu u 10:30 sati. Večer je rezervirana za popularnu Garažu u hotelu, u kojoj će se održati stand-up senzacija od 20 sati! Glumac i dramaturg Semir Gicić izvest će ‘Beskompromisni stand-up’ s temom ‘Male stvari koje nas vežu’. Nastup traje 45 minuta, nakon čega slijedi nastup DJ-a..
Za rezervaciju mjesta se potrebno naručiti putem maila hvalazaosmijeh@gmail.com, a može se rezervirati i porukom na broj 099 5027487.
U nedjelju, 10. prosinca, ponovno nam stiže Pero Škobelj, a njegov nastup u One Lokalu počinje u 10:30 sati.
Za naše najmlađe smopripremili dječju lutkarsku predstavu pod nazivom ‘Djevojčica crvene kapice na putu do bakice’ (3+), marionetska predstava s početkom u 11 sati i u trajanju od 25 minuta. Izvest će je naše dubrovačko kulturno društvo Aster, poznato po magičnim izvedbama bajki. Predstava će se održati u sali za sastanke One Suite Hotela, a rezervacije su moguće također putem maila hvalazaosmijeh@gmail.com, te porukom na broj 099 5027487.

Istu večer, u nedjelju 10. prosinca, u Garaži nastupa šarmantni i popularni hrvatski pjevač Marko Kutlić, a nakon njegovog nastupa uživat ćemo uz DJ-a Petru i Zac the Saxa. Rezervacije za ulaz nisu potrebne, te vas očekujemo u što većem broju.
‘Ova godina nosi dodatni razlog za osmijeh jer smo podigli ljestvicu akcije, dodavši posebne sadržaje za djecu i odrasle. Cijela akcija ima cilj stvaranja nezaboravnog iskustva za sve sudionike. Zato vas sve pozivamo na druženje, fotografiranje i akciju pomoći, kako bismo unijeli radost u našu malu sredinu i zajedno pružili podršku onima kojima je to najpotrebnije’, poručile su organizatorice iz tima ‘Osmijeh za Osmijeh’.
Veselimo se prosincu u znaku zajedništva i pomoći… Više informacija uskoro!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)