Input your search keywords and press Enter.

U atriju Kneževa Dvora u Dubrovniku, Kraš je u nedjelju 23. kolovoza pretpremijerno predstavio Bajaderu Amarus, novi okus najpoznatije hrvatske slastice koji će na tržištu biti dostupan od rujna.

Na ekskluzivnoj promociji nakon koncerta Ive Pogorelića, Kraš je svoje goste, u predivnom ambijentu dubrovačkih zidina, razveselio novim okusom Bajadere.

Dubrovačke ljetne igre, jedinstveno mjesto susreta umjetnosti i tradicije, Krašu su bile idealna prilika da se kvaliteta i vrijednosti premium proizvoda Bajadere predstave Hrvatskoj i njenim posjetiteljima.

„Po prvi put u 60 godina svoje povijesti, brend Bajadera dobio je još jednu inačicu, obogaćenu novim sastojcima i sigurni smo da će je svi ljubitelji slastice s kojom su odrastale generacije na ovim prostorima dočekati s veseljem. Bajadera Amarus pronaći će svoje mjesto u bogatoj povijesti Kraša ispisanoj kvalitetom, tradicijom i zadovoljnim kupcima.“, prilikom predstavljanja izjavila je prokuristica Kraša, gospođa Marica Vidaković.

Nova Bajadera Amarus očarat će vas raskošnim tamnim nugatom obogaćenim komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima.

Bajadera se već ove godine povezala s Dubrovnikom kroz posebno dizajnirano izdanje Bajadere Libertas, koju turisti vrlo rado biraju kao suvenir koji predstavlja prepoznatljivu gastronomsku deliciju Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)