Input your search keywords and press Enter.

Korčula Hotels organizira reprizu plesnjaka iz 1931. u 100 godina starom Hotelu Korčula de la Ville

Korčula Hotels ponovno organizira sada već tradicionalni, drugi po redu plesnjak u novoobnovljenom hotelu Korčula de la Ville, 3.8.2016. od 20.30. na koji Vas ovim putem i pozivamo.

Radi se o plesnjaku koji je u tom istom hotelu održan 3.8.1931. godine. Za tu prigodu održat će se besplatna radionica plesova za sve prisutne, a slijedit će se program identčan onome od prije više od 80 godina. U ponudi će za sve prisutne biti i promotivne cijene pića te menu-a, a ulaz je besplatan. Više o eventu: https://www.facebook.com/events/1233182586705531/

O HOTELU KORČULA

Hotel Korčula de la Ville izgrađen je davne 1912. godine, čime je postao spomenik turističke tradicije Korčule i srce korčulanskih turističkih objekata. Hotel građen od starog kamena izuzetno podsjeća na šarm starih venecijanskih vila, naročito kada se osvrnemo na njegovu samu unutrašnjost.

Prostrana terasa posebnost je ovog hotela. Nudi jedinstveni pogled na pelješki kanal koji, uz prizor brodova, jahti i surfera, također pruža i spektakularnu sliku zalaska sunca. Ovaj stari ljepotan svojim specifičnim šarmom oduševljava već više od 100 godina. Ne čudi stoga što su ga posjetile mnoge slavne ličnosti – kralj Edward Vlll. i Wallis Simpson, poznata engleska književnica Rebecca West, Jackie Kennedy koja se došla odmoriti na Jadranskoj obali ljeto nakon atentata na njenog muža i predsjednika SAD-a John F. Kennedyja, ali i Jovanka Broz i predsjednik Josip Broz Tito.

Svojim novim izdanjem, koji je projektirao Studio Kaliterna, hotel Korčula de la Ville od 2015. godine započinje novu priču. Kontakt: Dijana Najjar, voditeljica komunikacija, dijana.najjar@korcula-hotels.com, mob. 091 542 9022

image001

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)