Input your search keywords and press Enter.

Korčula domaćin prvog ovogodišnje polufinala Jadranskih igara u Hrvatskoj

U utorak 11. kolovoza karavana Jadranskih igara dolazi u Korčulu, gdje će se u organizaciji Grada Korčule i agencije Adria events održati prvo ovogodišnje polufinale Jadranskih igara u Hrvatskoj. Natjecanje će se održati  na bazenu KPK, a započinje u 20:00 sati.

Već sada tradicionalno s Jadranskim igrama u Korčuli kreće drugi krug natjecanja, odnosno hrvatska polufinala gdje ćemo saznati imena finalista šeste sezone Jadranskih igara u Hrvatskoj. Natjecanje koje je pred nama biti će atraktivno i zanimljivo, jer sve ekipe koje dolaze žele samo jedno – kartu za Novalju i finale 21. kolovoza.

Konkurencija u Korčuli biti će itekako jaka – naime, osim jake domaće ekipe poznatije pod imenom Laki pingvini, večeras će se za prolazak u Novalju boriti i ekipe Plina istočna (Ploče), Velika riva Doli (Dubrovačko primorje) te Preko bare (Župa dubrovačka).

Osim seniora, Jadranske će igre danas zaigrati i juniori čije je natjecanje na rasporedu u 18:30 sati. Pred nama je danas pravi spektakl koji nemojte propustiti, stoga ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže, bodre svoje favorite i budu dio lude zabave koja je pred nama!

Vidimo se na Jadranskim!

 

Ines Brežnjak / Jadranske igre

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *