Input your search keywords and press Enter.

Konferencija „Izvrsnost u turizmu“

održat će se u Dubrovniku 26. i 27. kolovoza 2021. godine

Regionalni centar kompetentnosti Dubrovnik 26. i 27. kolovoza 2021. godine organizira konferenciju „Izvrsnost u turizmu“ koja će se održati u hotelu Lapad.
Cilj je konferencije okupiti sve partnere i ključne dionike projekta, upoznati se s njihovim radom, razmijeniti znanja i iskustva, te razraditi daljnje strateške ciljeve u ovom projektu važnim za Dubrovačko-neretvansku županiju.
Uz predstavnika grada Dubrovnika, konferenciji će nazočiti predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije i ostali partneri uključeni u projekt Regionalnog centra kompetentnosti: Sveučilište u Dubrovniku, Centar za poduzetništvo, Baskijski kulinarski centar, predstavnici partnerskih škola iz Ploča, Opuzena, Metkovića i Korčule, Callidus – Ustanova za obrazovanje odraslih, Mint Media, kao i predstavnici hotelskih kuća: Valamar, Jadranski luksuzni hoteli, hoteli Dubrovačka rivijera i Grand hotel Imperial. Pozivu na konferenciju odazvali su se i ravnatelji i voditelji drugih hrvatskih Regionalnih centara kompetentnosti u turizmu.
Na otvaranju konferencije nazočiti će predstavnici Ministarstva turizma RH, Hrvatske gospodarske komore, Turističke zajednice grada Dubrovnika, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Zavoda za zapošljavanje.

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)