Input your search keywords and press Enter.

Koncert The Alibor – 6. travnja u klubu Orlando!

Audiovizualni centar Dubrovnik najavljuje:

Indie rock band The Alibor iz Knina nastupit će 6. travnja od 21h u prostoru udruge mladih Orlando!  Nastup je organiziran u sklopu godišnjih zajedničkih programa udruga AVCD i Art radionice Lazareti uz tehničku potporu Tvornice umjetnosti Podroom – TUP. Ulazak na koncert je slobodan i nema naplate ulaznica!
Bend The Alibor dolazi opet u Klub Orlando nakon dugih 15 godina i promovirat će svoj dugoočekivani album prvijenac „Stvari s izleta“ objavljen u veljači ove godine. Poslušajte u Dubrovniku kako zvuči alternativa koja se otkotrljala s Dinare u Knin i zvukom podsjeća na legendarne Joy Division ili The Cure  uz naglašeniju pop melodiju maznog vokala. Album „Stvari s izleta“ je odlično odsviran, suvremen, moderan gitarski album koji možete poslušati na ovom linku!
Nakon dugih 15 godina, Dubrovnik i Knin su se povezali kroz divnu umjetničku suradnju i publici ponudili prvo nastup dubrovačkih Embassy 516 u kninskom klubu A3 (8. ožujka), a sada će sjajni The Alibor nastupiti u Gradu! Besplatan program je podržan u sklopu godišnjih programa udruge AVCD i ARL te Platforme za Lazarete, a podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija RH te Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i županije Dubrovačko-neretvanske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)