Input your search keywords and press Enter.

Koncert Ines Tričković na Lokrumu

Dubrovačka jazz glazbenica Ines Tričković, koja živi na relaciji Dubrovnik – New York – Macau, izazvala je pravu senzaciju viješću da će 6. travnja 2016. nastupiti u prestižnoj koncertnoj dvorani u New Yorku, popularnom i kultnom Carnegie Hallu gdje je promovirala svoj drugi samostalni jazz album “Tales of Quiet Lands and Other Stories”.

Nakon svjetskog uspjeha, želja joj je bila održati koncert u rodnom Dubrovniku. Uz pomoć Rezervata Lokrum ta joj se želja i ostvarila te će u subotu, 23. srpnja s početkom u 21:00 sat održati svoj veliki koncert na Lokrumu, mjestu za koje je posebno vezana i na koje se uvijek rado vraća.

Uz Ines će nastupiti Julian Shore (SAD), Joe Pandur (HRV), Shin Sakaino (JAP) i Alan Polzer (HRV), a program koncerta identičan je onome koji je održala u travnju 2016. u Carnegie Hall-u.

“Cijeli život sam na Lokrumu, moja obitelj je i živjela na Lokrumu i to je jednostavno mjesto koje me opušta i inspirira. Ne mogu zamisliti savršenije mjesto na kojem bih održala svoj koncert. Na kraju krajeva, moji sugrađani me doživljavaju kao Lokrumašicu i to je jedna neraskidiva veza. Velika mi je želja bila održati koncert u Dubrovniku te svojim sugrađanima i posjetiteljima Grada predstaviti svoj rad i glazbu koju stvaram“ – izjavila je Ines.

Ulaznice po cijeni od 160,00 kuna u prodaji su od ponedjeljka 18. srpnja u uredu Rezervata Lokrum (Od Bosanke 4) te na prodajnom mjestu Rezervata u Staroj gradskoj luci, ispred broda za Lokrum. Polazak brodom Zrinski je u 20:30 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *