Input your search keywords and press Enter.

City Games – ZATON 02.08.2018

Nakon više od mjesec dana međunarodne turneje, popularne ljetne igre za sve generacije vratile su se na hrvatsku obalu. U organizaciji Turističke zajednice Grada Dubrovnika i Adria Events agencije u Zatonu su sinoć održane prve hrvatske kvalifikacije. Pred okupljenim mnoštvom na rivi u Zatonu nadmetalo se 6 ekipa pristiglih iz Dubrovnika (“Žuti mix” i “#Emershow”), Komolca (“Ombla”), Neuma (“Muzgavci”) i Zatona (“Rekreativci” i “Majkovi”).

Natjecanje najbolje otvaraju momci i djevojke iz Komolca. Sa 115 punata u igri “Leteći vaterpolo”, koji je zbog visine rive ovaj puta bio zaista leteći, i sa vremenom od 2:01 min u “Spašavanju turistkinje” osvajaju maksimalan bodovni učinak u prve dvije igre. Rezultatsku neizvjesnost natjecanja na kratko vraćaju “Majkovi”. Oni u “Utrci magaraca” i “Pršutu” ostvaruju najbolja vremena nakon čega se bodovni zaostatak između prvoplasirane ekipe iz Komolca i “Majkova” smanjuje na 8 bodova.

Posljednje dvije igre donijele su zanimljivu borbu za drugo mjesto. Do tada pritajeni “Muzgavci” iz Neuma prikazuju svu svoju vještinu i snagu u igrama “Mošarka” i “Veslo”. Sa ukupno 25 osvojenih bodova iz posljednje dvije igre preskaču “Majkove” i u Neum zasluženo odnose srebrnu medalju. Na kraju svih šest igara najbolja, najbrža i najspretnija bila je ekipa “Ombla” iz Komolca koja sa ukupno 52 boda osvojila zlatnu medalju i sa pjesmom proslavila ovaj uspjeh.

Nakon Zatona City Games karavana kreće prema Okrugu u kojem će se 04.08. održati drugi HR Challenger i u kojem ćemo dobiti druge finaliste City Games natjecanja u Hrvatskoj.

Za više informacija možete posjetiti službenu stranicu www.city-games.com , a igre možete da pratite i putem Facebooka i Instagrama.


REZULTATI – Zaton (HR KVALIFIKACIJE) 02.08.2018

1. mjesto: Komolac (Ombla) – 52 boda
2. mjesto: Neum (Muzgavci) – 45 bodova

3. mjesto: Majkovi (Majkovi) – 39 bodova
4. mjesto: Zaton (Rekreativci) – 29 bodova
5. mjesto: Dubrovnik (Žuti Mix) – 20 bodova

6. mjesto: Dubrovnik (#Emershow) – 12 bodova

City Games Press Team

press@city-games.com

Miroslav Krzyk
Autor projekta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.