Input your search keywords and press Enter.

Komedije Teatra Exit i HNK Zadar u Dubrovniku!

Tjedan gostovanja sjajnih komedija u KMD-u obilježit će Teatar Exit (“Realisti” 9.11. u 20h) te HNK Zadar (“Kredit” 11.11 u 20h). Dvije odlične predstave nasmijat će publiku, a ulaznica je sve manje za obje izvedbe! Rezervacije su moguće putem e-maila: blagajna@kmd.hr ili na telefon (020) 321 088.

“Realisti” su komad autora Jure Karasa u režiji Matka Raguža te u izvedbi mladih glumaca Domagoja Ivankovića, Nike Ivančić, Nikole Nedića, Roka Jurčića i Fabijana Komljenovića. Realisti nam kroz smijeh govore o kaotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo u maniri kabareta kroz parodiju i glazbene komentare.

“Kredit” je tekst Jordija Galcerana i prvi put je postavljen 2013. u Barceloni, a prva je predstava igrala kontinurano 440 puta do 2018. obarajući sve rekorde gledanosti. Do danas je komad preveden na 8 jezika i postavljen u 10 država. Redateljica Nenni Delmestre prihvatila se postavljanja ovog omiljenog pisca s glumcima zadarskog HNK, Davorom Jureškom (Antonio) i Alenom Liverićem (menadžer) te Ivanom Ivićem (Pijanist).

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)