Input your search keywords and press Enter.

KMD: komedija “Sve o muškarcima”

Komedija “Sve o muškarcima” u produkciji Teatra Gavran stiže 13.04. u Kazalište Marina Držića!

Teatar Gavran stiže 13. travnja u 20h s hit komedijom “Sve o muškarcima” u Kazalište Marina Držića, a ovaj komad je dosad vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta!

Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.

Mladena Gavran, koja je režirala “Sve o ženama”, prihvatila se režije i predstave “Sve o muškarcima”, odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca: Vedrana Komeričkog, Tomislava Krstanovića i Radu Radulovića. U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti vam istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća.

Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije. Ovaj tekst Mire Gavrana do sada je imao 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Jeneira pa do Moskve.Ne propustite svjetsku uspješnicu hit-komediju Sve o muškarcima koja je samo u Pragu imala više od 500 repriznih izvedbi, a u Krakovu više od 400.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.