Input your search keywords and press Enter.

Kamp Real Madrida u Dubrovniku

Gradonačelnik Andro Vlahušić održao je jučer sastanak Zlatkom Marićem, vlasnikom agencije Be free football  i generalnim organizatorom  Fondacije Real Madrida u Hrvatskoj i regiji te Davorom Lopinom s Dubrovačkog sportskog portala , partnerom za organizaciju projekta u Dubrovniku.

Marić i Lopin su gradonačelniku Vlahušiću predstavili projekt Kamp Real Madrida za juniore i mlade nogometaše kojeg će Fondacija španjolskog kluba FC Real Madrid održati u Gradu Dubrovniku od 25. do 29. kolovoza, na lapadskom nogometnom stadionu. Organizator je pritom istaknuo kako je vodstvo ovog prestižnog kluba izrazilo želju za direktnom suradnjom s gradskom upravom, kako bi se projekt realizirao na najvišoj razini.

Gradonačelnik Vlahušić  podržao je projekt u potpunosti i obećao sponzorstvo i logističku potporu Grada Dubrovnika i gradskih tvrtki u tehničkoj izvedbi i marketinškim aktivnostima. Kao dodatnu aktivnost, za po završetku kampa predložio je malonogometni susret na Stradunu na koji će biti pozvani slavni nogometaši, a sve u svrhu promocije kampa i Grada. Dogovoren je dolazak delegacije službenih predstavnika Fondacije Real Madrida koja bi detaljnije prezentirala rad kampa FC REAL Madrid u Dubrovniku te kako bi se razradili svi potrebni detalji.

Kamp je namijenjen za polaznike uzrasta od 7 do 17 godina, a s njima će raditi službeni treneri za mlađe uzraste Real Madrida. Na treninzima na gradskom stadionu Lapad djeca će steći vrijednosti kao što su vodstvo, timski rad, poštivanje drugih, solidarnost i trud. Istodobno će se održavati i seminari za trenere gdje će prezentirati rad na najvišem stupnju u području taktike, tehnike, fizičke pripreme te ostalih nogometnih vrijednosti. Svaki sudionik dobit će komplet dresa Real Madrida, diplomu i profesionalnu skupnu fotografiju, a onima koji se pokažu u najboljem svjetlu bit će ponuđen odlazak u Madrid u posjet kraljevskom klubu koji je i od FIFA-e proglašen za najbolji klub u 20. stoljeću. Detaljnije informacije bit će dostupne na službenoj internetskoj stranici www.frmclinicscroatia.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)