Input your search keywords and press Enter.

Julijana Antić Brautović nova je pročelnica Upravnog odjela za kulturu i baštinu

Nakon što je proveden javni natječaj, Julijana Antić Brautović imenovana je za pročelnicu Upravnog odjela za kulturu i baštinu Grada Dubrovnika.

 

Juliana Antić Brautović rođena je u Dubrovniku 1978. godine. Studij Menadžmenta u turističkoj destinaciji završila je 2006. godine i stekla stručno zvanje diplomiranog inženjera menadžmenta u turizmu, odnosno magistre ekonomije. Akademski stupanj doktorice humanističkih znanosti, polje povijest, grana hrvatska i svjetska povijest moderna i suvremena povijest stječe 2017. godine.

Svojim se djelovanjem istaknula u području novinarstva, marketinga, medija, a posebice u sektoru kulture. Od 2010. sve do 2021. godine prošla je različite pozicije u Dubrovačkim muzejima, od stručne suradnice za odnose s javnošću i marketing, voditeljice prethodno navedenog odjela, članice Stručnog vijeća Dubrovačkih muzeja i u konačnici ravnateljice Dubrovačkih muzeja.

Novoizabrana pročelnica Antić Brautović članica je nekoliko stručnih udruženja, autorica je znanstvenih i stručnih publikacija u području kulture i povijesti, multimedijalnih izložbi među kojima se ističe izložba „Dubrovnik, a Scarred City: Stradanje i obnova Dubrovnika 1991. – 2000“. Julijana Antić Brautović autorica je knjige Povijesno-umjetnička topografija Konavala i stanje očuvanosti spomeničke baštine.

Odnosi s javnostima Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)