Input your search keywords and press Enter.

Traže se donacije rabljenih kućanskih predmeta za 7. humanitarnu prodaju “Second Hand Sale”

Imate li dobre predmete u Vašem domaćinstvu koje Vam nisu više potrebni, ali koje bi bilo šteta samo baciti? Ti predmeti mogli bi biti nekome od koristi! Umjesto da ti predmeti sakupljaju prašinu u vašem ormaru, molimo Vas da ih donirajte za humanitarnu svrhu.

Dubrovački Klub Stranaca poziva sve Dubrovkinje i Dubrovčane na suradnju u našoj sljedećoj humanitarnoj akciji. Sakupljamo donacije rabljenih kućanskih predmeta u dobrom stanju za našu sedmu po redu prodaju rabljenih predmeta ili već poznati tradicijonalni “second hand sale” (npr. odjeća, kućanske potrepštine, ukrasi, mali aparati, igračke, itd.). Svi predmeti moraju biti čisti i u ispravnom stanju.

Prihod akcije biti će doniran udruzi “Dva Skalina” za kupovinu specijalizirane ljuljačke za invalidska kolica, te drugih proizvoda za djecu sa posebnim potrebama na Dubrovačkom područiju .

Ako želite pokloniti predmete za prodaju, molimo donesite predmete u Art Radionicu Lazareti u:

* srijeda 28. rujna

* četvrtak 29. rujna

* petak 30. rujna

od 10 do 18 sati

Moguće je i preuzimanje predmeta na vašoj adresi, (srijedom 28. i četvrtkom 29. od 10 do 13 sati) uz dogovor telefonom. Molim vas da nazovete kontakt tel. 091- 784 2777.

Prodaja sama će biti održana 1. i 2. Listopada na Art Radionicu Lazareti.

Za one koji još neznaju, Dubrovački Klub Stranaca od 2009. godina pridonosi dobrobiti čitave zajednice u Dubrovniku i okolici, kroz razne akcije humanitarnog karaktera i kulturno društvene događaje. Članovi kluba dolaze iz cijeloga svijeta i odabrali su Dubrovnik ili je Dubrovnik odabrao njih kao stalni dom.

www.dubrovnikforeigncircle.com

dfcdubrovnik@gmail.com

Rebecca Charry, Dubrovački klub stranaca

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *