Input your search keywords and press Enter.

Još jedan vrhunski vikend u Revelinu

Najsporije nam prolazi prvih pet dana u svakom tjednu, ali zato vikend pred nama donosi novu rundu odličnog provoda u klubu.

Ove subote, 15. travnja, ulijećemo s ludim disco ritmovima 90 – tih u novu sezonu plesnih groznica u Revelinu. Prepoznatljivi Trash Party već je zarazio dubrovačku publiku i izvukao iz njih disco feeling, pa se zaraznim dance ritmovima tresu podjednako ljubitelji različitih glazbenih žanrova, čak i strani posjetitelji. Opuštanje i gibanje uz dobro poznate hitiće brzo se raširi i ovlada cijelim klubom i atmosferom, a zanimljivo je da na ovom partyu ni osoblje ne stoji mirno, jer dance zaraza uhvati svakoga tko uđe na party.

U nedjelju, 16. ovog mjeseca, na pozornicu stiže Jelena Rozga koja će prirediti nezaboravni uskršnji koncert. Splitska pjevačica Svojim izvedbama postala je simbol pozitivne energije i elegancije. Jedna od prekretnica njene karijere je svakako mega hit ‘Bižuterija’, a pjesme “Tsunami” i “Kraljica” postali su ljetni hitovi, dok je njen novi album “Moderna žena” okrunjen zlatnom pločom i već 16. tjedan na prvom mjestu najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

A što je Jelena poručila dubrovačkoj publici povodom koncerta u Revelinu, možete poslušati na https://www.mixcloud.com/uniduradio/studentska-jelena-rozga-1342017/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.