Input your search keywords and press Enter.

Jeste li znali da možete zakupiti cijeli Lokrum?

Jedan od bisera hrvatske ljepote, otok bogate povijesti i kristalno čistog mora, možete zakupiti za ekskluzivno vjenčanje

Otvorena je sezona na Lokrumu! Prvi brod za ovaj raj na zemlji isplovljava ujutro u 10 sati, a posljednji se s Lokruma upućuje u 16 sati.

Od ove godine kupnja karata i izdavanje svih drugih vrsta pokaznih ulaznica obavljat će se u Luži, pokraj skalina Kina Sloboda, svakog radnog dana od 9 do 13 sati, a subotom od 9 do podne, a velika je novost poskupljenje. Prema cjeniku Javne ustanove Rezervat Lokrum, cijena pojedinačne karte s prijevozom ove godine iznosi 120 kuna.

Djeca od pet do 15 godina plaćaju 20 kuna, a dođete li do otoka sami, ulaz u Rezervat je 90 kuna. Mjesečni građanski pokaz je 200 kuna, za studente i umirovljenike 80, a za stanovnike spomeničke jezgre 100 kuna. Povratna karta uz račun za Libertasov pokaz je 10 kuna, a građani Dubrovnika i ove godine mogu četiri puta mjesečno besplatno na Lokrum.

Lokrumski cjenik otkriva koliko se plaćaju ekskluzivna vjenčanja i druga događanja na ovom zaštićenom otočiću. Postoji čak i mogućnost ekskluzivnog korištenja otoka, a to se plaća čitavih 812.500 kuna!

Različite lokacije za vjenčanja mogu se zakupiti za iznose od četiri do 10 tisuća kuna. Dnevni zakup kongresne sale za 70 osoba dođe 8.750 kuna. Pa, tko voli, neka plati.

www.slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *