Input your search keywords and press Enter.

JESENSKI ROK MAJSTORSKIH ISPITA – ROK ZA PRIJAVU 19. RUJNA

Ovogodišnji drugi rok polaganja majstorskih ispita za obrtnička zanimanja održava se u organizaciji Obrtničke komore Dubrovačko – neretvanske županije od 02. studenog do 11. prosinca. Krajnji rok za prijavu ispita je 19. rujna.
Majstorski ispit je najviši stupanj obrazovanja za strukovne kvalifikacije kojim se stječu najuglednije kompetencije i kvalifikacija majstor. Majstorska diploma je vrijednosni dokument, a titula majstor temelj za osnivanje vlastitog obrta. Kompetencija stalnog učenja vrlo je važna jer samo stalnim ulaganjem u znanja i vještine može se održati korak s razvojem tehnika i tehnologija. Zvanja majstora vrlo su cijenjena i u Republici Hrvatskoj i u Europi. Stjecanjem diplome majstora možete dokazati da imate sve kompetencije za samostalan stručni rad, vođenje poslovanja ili otvaranje vlastitog obrta.
Sve detaljnije informacije se mogu dobiti na web stranici Komore www.du-hok.net , u komorskom uredu, Široka 4/II, telefon 323-550, mob. 091/3235500, kontakt osoba: stručna suradnica za obrazovanje Jelena Svetac ili putem e-maila: obrazovanje-du@hok.hr .

Stručni suradnik za obrazovanje:
Jelena Svetac
Obrtnička komora Dubrovačko – neretvanske županije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *