Input your search keywords and press Enter.

Jesen u Revelinu: Evo koji će poznati domaći glazbenici nastupiti krajem listopada

Culture Club Revelin već krajem listopada počinje sa bogatim zimskim programom. Nakon uspješne ljetne sezone tijekom koje je nastupalo više od pedeset DJ-eva i producenata iz svih dijelova svijeta, klub će zimsku koncertnu sezonu započeti u subotu, 21. listopada ove godine, kada će pozornicu Revelina podijeliti poznati domaći izvođači Adi Šoštarić „Šoše“ i Giuliano. Ulaznice za koncert su u prodaji, a mogu se nabaviti u uredu kluba Revelin na adresi Vukovarska 30 u Dubrovniku.

Adi Šoštarić „Šoše“ prvi put će nastupiti u Revelinu, a posljednjih nekoliko godina puni klubove u cijeloj regiji. Domaću publiku  oduševio je nastupom u poznatoj HRT-ovoj emisiji A strana u kojoj je otpjevao pjesmu Zdravka Čolića „Kuća puna naroda“. Navedeni cover trenutno ima više pregleda YouTube nego original, a naišao je na riječi hvale brojnih domaćih glazbenika uključujući Gibonnija koji je izjavio da je jedan od najboljih vokala u protekla dva desetljeća. Na svom YouTube kanalu često objavljuje obrade raznih pjesama regionalnih izvođača, uključujući i Giulianovu pjesmu „Gdje smo mi“ koji broji više od 1,4 milijuna pregleda.

Nakon objavljenog covera, njegov je talent prepoznao i sami autor Giuliano Đanić koji je ove godine proslavio svoj pedeseti rođendan. Poznati splitski slavuj na domaćoj je sceni više od dvadeset godina, a publiku je osvojio hitovima poput „Gori more“, „Jugo“ s Marijanom Banom, „Kako ću volit to ludo more“, „Pismom te ljubi milijun mandolina“, „Dobro mi došla ljubavi“ i brojnim drugim. Dva puta se natjecao na Dori za izbor pjesme koja će predstvljati Hrvatsku na Eurosongu – 2000. godine predstavio se pjesmom „Srna i vuk“ koja je postala hit, a deset godina nakon pjesmom „Moja draga“.

Iz Revelina poručuju kako su gotove pripreme za jesensku i zimsku koncertnu sezonu te da će uskoro objaviti kompletan program.

Više informacija o koncertu Adija Šoše i Guliana nalazi se na društvenim mrežama i web stranici kluba Revelin, a za rezervaciju stolova potrebno je kontaktirati klub putem maila info@clubrevelin.com ili pozivom na broj +385 98 533 531.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.